MENÜ

Muharrem Usta sahaya indi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve teknik direktör Hami Mandıralı, futbol maçında rakip oldu.

Muharrem Usta sahaya indi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve teknik direktör Hami Mandıralı, doktorlar ve eski şöhretlerin karşılaştığı futbol maçında rakip oldu.

Trabzon Tabip Odası tarafından 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle düzenlenen futbol şöleninde, doktor olan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Sağlık Kurulu Başkanı Osman Aynacı ve Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi'nde görev yapan doktorlar ile aralarında Hami Mandıralı, Lemi Çelik gibi bordo-mavili takımın formasını giymiş eski futbolcuların oluşturduğu takım karşı karşıya geldi. KTÜ çim sahasında oynanan karşılaşmada tek devre forma giyen Başkan Muharrem Usta, performansıyla alkış aldı. 5 yıl önce çapraz bağ ameliyatı olduğunu, bu ameliyattan sonra ilk kez futbol oynadığını belirten Usta, performansını beğendiğini söyledi.

Karşılaşma 1-1 sona ererken, penaltı atışları sonucu eski futbolculardan oluşan takım kupanın sahibi oldu. KTÜ Rektörü Prof.Dr. Süleyman Baykal ve Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, eski futbolcuların kupasını verdi. Organizasyon toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Ömür AVCI/TRABZON DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ