MENÜ

Muharrem Usta'nın Ersun Yanal kararı!

Trabzonspor’da çanlar Ersun Yanal için çalıyor ve yönetim içinden bile deneyimli hocaya büyük bir muhalefet var ama Başkan Muharrem Usta’nın tavrı ilk günküyle aynı. Bordo-Mavililer’in patronu, “Şu an yapacağımız böyle bir değişiklikle bugüne kadar söylediğimiz her şeyi yıkarız. Ve daha da önemlisi eskilerden bir farkımız olmaz” diyerek nokta koydu.

Muharrem Usta'nın Ersun Yanal kararı!

Trabzonspor’da kötü sonuçların ardından hedef tahtasına oturtulan teknik direktör Ersun Yanal’ın durumu yönetimde de ciddi şekilde tartışmalara konu olmuştu. Neredeyse Bordo-Mavili ekibin idarecileri 2’ye bölünmüş, bir kısmı deneyimli çalıştırıcıyla yolların ayrılması yönünde fikir birliğine varmıştı. Ancak daha önce de olduğu gibi Yanal’a karşı oluşan cepheye Başkan Muharrem Usta ‘dur’ dedi, noktayı koydu. Karadeniz ekibinin patronu, Ersun Yanal’dan vazgeçmeyi kesinlikle düşünmediğini net ifadelerle gözler önüne serip kriz günlerinde bir teknik adama verilebilecek en büyük desteği verdi.

‘Artık kapatalım bu konuyu’

Kurmaylarıyla kötü gidişatı masaya yatıran Usta’nın, “Şu an yapacağımız böyle bir değişiklikle bugüne kadar söylediğimiz her şeyi yıkarız. Ve daha da önemlisi eskilerden bir farkımız olmaz. Evet, skorlar ve bazı oyuncuların performansı benim için de hayal kırıklığı ama bu sorunu aşacak olan potansiyele de sahibiz. Ersun Yanal’ı tartışmak ve dışarıya böyle bir görüntü vermek takım içinde de problemlere zemin hazırlar. O nedenle bu konuyu bir daha açılmamak üzere kapatmanızı istiyorum” ifadelerini kullandığı öğrenildi. Ayrıca Trabzonspor Başkanı’nın hocasıyla görüşerek son durum ve transfer üzerine de fikir alışverişi yaptığı kaydedildi. Muharrem Usta, devre arasında yapılacak olan takviyeler için gerekli bütçeyi de şekillendirmeye çalışıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ