MENÜ

Muharrem Usta: Aday çıkarsa, ben yokum

Trabzonspor'da olağanüstü genel kurula sayılı günler kaldı. Camiadan kimse göreve resmen talip olmazken, Başkan MuharremUsta’nın da yakın çevresine, “Kongreye kadar aday çıkarsa, ben yokum” dediği öğrenildi.

Muharrem Usta: Aday çıkarsa, ben yokum

7-8 Nisan’da çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak Trabzonspor Olağanüstü Genel Kurulu öncesi henüz resmi bir aday çıkmadı. Seçim kararı alınalı yaklaşık 20 gün olurken camida birçok isim gündeme geldi. Son olarak Ahmet Ağaoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla hafta sonunu işaret etmişti. Ancak kulislerde konuşulan, ekonomik açıdan tarihinin en zor günlerini yaşayan Trabzonspor’da kimsenin göreve talip olmak istemediği yönünde. Başkan Muharrem Usta’nın da ancak tek listeli bir seçim olursa, yeniden aday olacağı iddia ediliyor.

Aralık ayına kadar...

Yakın çevresine konuşan Usta’nın, “Kongreye kadar aday çıkarsa, seçimde ben yokum” dediği öğrenildi. Mevcut ortamda kimseyle rekabete girmek istemediği bilinen Başkan, üst üste alınan Akhisar ve Malatyaspor galibiyetlerinin ardından ‘Aralık ayına kadar devam edebilirim’ mesajını vermişti.

Seçim öncesi kritik gün

Başkan Muharrem Usta ve yönetiminin bugün saat 10.00’a kadar daha önce alınan olağanüstü seçim kararını iptal etme hakkı bulunuyor. Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen de, “Yönetimin genel kurulu olağanüstü olduğu için her zaman iptal etme hakkı vardır. Kendilerinin aday olup olmayacağını henüz biz de bilmiyoruz” dedi. Öte yandan Trabzonspor’da kongre öncesi tüm adayların listelerini 5 Nisan Perşembe gününe kadar bildirmeleri gerekiyor.

Nihan Buruk'un defilesine ünlü akını

Haberin Devamı
YORUM YAZ