MENÜ

Muhammet Demir haftaya bitiyor

Gaziantep'le, Muhammet Demir için masaya oturan Trabzonspor, önümüzdeki hafta başında transferde mutlu sona ulaşacak. Genç yıldızla, Bordo-Mavililer'in 4 yıllık sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Muhammet Demir haftaya bitiyor

Trabzonspor’un, transferinde artık sona yaklaştığı Muhammet Demir’de imzaların önümüzdeki hafta başında atılması planlanıyor. Bordo-Mavililer’in bir süredir temasta olduğu ve kulübü Gaziantepspor’la masaya oturduğu Muhammet konusunda birkaç gün içinde oyuncunun menaceri Batur Altıparmak’ın da görüşmelere dahil olması bekleniyor. Tarafların son maddeler hakkında görüşmesi ve transferin resmen bitmesi artık an meselesi. Alınan bilgiye göre Bordo-Mavililer’in, Antep’e bonservis bedeli olarak yaklaşık 1.5 milyon Euro ödemesi ve artı da birkaç oyuncunun anlaşma gereği Antep’in yolunu tutması bekleniyor.

İki büyük hedefi var

Yönetimin, geleceğin Trabzonspor’unun en önemli temel taşlarından birini oluşturacağını düşündüğü Muhammet’e çok güvendiği ve kendisiyle yapılacak sözleşmenin 4 yıllık olacağı öğrenildi. 23 yaşındaki forvetin de büyük bir heyecanla anlaşmanın tamamlanmasını beklediği bildirildi. Muhammet’in bu sezonun ikinci yarısındaki en büyük hedefinin ise Trabzonspor’da başarılı olmak ve Fransa’da düzenlenecek Euro 2016’da A Milli Takım kadrosunda yer almak olduğu belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ