MENÜ

Muhammed'in fotoğrafı ortalığı karıştırdı

Beşiktaşlı genç futbolcu Muhammed Demirci'nin sosyal medyada etiketlendiği bir fotoğraf, Siyah Beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

Muhammed'in fotoğrafı ortalığı karıştırdı

Beşiktaşlı taraftarların her yıl patlama beklediği ancak bu güne kadar hep hayal kırıklığına uğradığı Muhammed Demirci, sezon başında tecrübe kazanmak amacıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kiralanmıştı. Burada yalnızca 9 maçta forma giyebilen ve beklentilerin uzağında kalan 20 yaşındaki futbolcu, devre arasında sözleşmesi feshedilerek Beşiktaş'a geri gönderilmişti. Kartal'da dakika alma şansı hiç olmayan Muhammed, kendisine oynayabileceği takım ararken, sosyal medyada etiketlendiği bir fotoğraf nedeniyle taraftarların sert tepkisine maruz kaldı.

Fotoğrafta, gece kulübünde genç bir kızla sarmaş dolaş halde görünen Muhammed ise gelen tepkiler üzerine resmi Twitter hesabından bir açıklama yayınladı. Kendisine sarılan bayanı tanımadığını ifade eden genç isim, "Tanımadigim bir bayanın benimle fotoğraf çektirmek istemesi üzerine çekilmiş bir fotoğrafin bu şekilde yayınlanması beni ve ailemi cok uzdu. Fotoğrafta da göründüğü gibi hiç bir yakınlığımın olmadığı gayet net bir şekilde ortadadır. Bu durumu fırsat bilip aleyhimde haksız yere yorum yapanları Allah'a havale ediyorum" diyerek kendini savundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ