MENÜ

Mucize gibi

Beşiktaş 1-0 geriye düştüğü, Bursasporlu taraftarların zafer şarkıları söylemeye başladığı maçın sonlarında bulduğu gollerle rakibini devirdi, zorlu deplasmandan galibiyetle döndü.

Mucize gibi

Siyah-Beyazlılar, Bursaspor deplasmanından son dakikalarda bulduğu mucize gibi gollerle altın değerinde üç puanla döndü. Siyah-Beyazlılar bu galibiyetle rakibine de ağır bir darbe vurdu. İki taraf arasında geçen sene yaşanan olayların ardından Bursa’da oynanması gereken maç iptal edilmiş, Beşiktaş bu karşılaşmayı 3-0 hükmen kazanmıştı. Dünkü mücadeleye hızlı başlayan taraf Bursaspor oldu.

Haberin Devamı

Timsah havaya girdi ama...

Yeşil-Beyazlılar taraftarlarının yoğun desteği altında başladıkları maçta 6. dakikada Bangura’nın attığı golle öne geçti. Bu dakikadan sonra iyice havaya giren Bursasporlu taraftarlar 25. dakikada Bangura’nın oyundan atılmasıyla sessizliğe büründü. Ancak maçın ikinci yarısında kapanan ve rakibine pozisyon vermeyen Timsahlar, Beşiktaş kalesinde de tehlikeler yarattı.

Puan kaybetmeyen kalmadı

79. dakikada Quaresma’nın kırmızı kart görerek oyundan atılmasıyla iyice coşan Bursasporlu taraftarlar tam maçı kazandık diye düşünmeye başladıkları anda arka arkaya yedikleri gollerle neye uğradıklarını şaşırdı. Sivok ve Holosko’nun attığı gollerle Beşiktaş maçı kazanırken, böylece ligde puan kaybetmeyen takım kalmadı. Kayserispor ve Mersinidmanyurdu’nu yenen, Kartal’a ise sahasında mağlup olan Bursaspor 6 puanla 4. sırada kaldı.

YORUM YAZ