MENÜ

Mucize Doktor 4. bölüm fragman izle | Yeni bölümde neler olacak?

Fox TV’de yayınlanan Mucize Doktor dizisi, hem oyuncularıyla hem de hikayesiyle izleyenlerin şimdiden ilgisini çekmeyi başardı. 3 bölüm yayınlanan dizi reyting rekorları kırmayı başardı ve şimdiden izleyicinin beğenisini kazandı. Yayınlanan 3. bölüm nefesleri kesti. Mucize Doktor dizisi 4. yeni bölümüyle 3 Ekim 2019 Perşembe akşamı FOX TV ekranlarında olacak. Mucize Doktor'un bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Mucize Doktor 4. bölüm fragman izle | Yeni bölümde neler olacak?

Mucize Doktor dizisi sezona fırtına gibi başladı. Henüz dizinin ilk bölümleri olmasına rağmen dizi reytinglerde ilk sırayı almayı başardı. Mucize Doktor, bir Amerikan tıbbi drama televizyon dizisi olan ve geçtiğimiz yılın en popüler dizisi seçilen The Good Doctor adlı diziden uyarlandı. Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Reha Özcan’ın yer aldığı Mucize Doktor dizisi hakkında merak edilenleri haberimizin içeriğinden öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMAN GELDİĞİ AN TÜM DETAYLAR HABERİMİZDE OLACAK.

Mucize Doktor son bölümde ne oldu?

Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Hazal Türesan ve Özge Özder gibi isimlerin rol aldığı Mucize Doktor'un geçen haftaki bölümünde; Yeni hayatına uyum sağlamaya çalışan Ali acı bir ders alır ve ihanete uğradığını hisseder. Genç bir çiftin doğmamış çocukları hakkında verecekleri karar hastanede hukuki bir savaş başlatır ve kurulu ikiye böler. Zaman süratle daralırken Ferman’la Beliz aşılmaz bir uçurumun eşiğine geldi.

Mucize Doktor konusu ne?

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul'da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

Haberin Devamı

Mucize Doktor hangi gün yayınlanıyor?

İzleyicilerin heyecanla ve yeni bölümü merakla beklediği Mucize Doktor dizi Perşembe akşamları saat 20.00'de FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Mucize Doktor oyuncuları

Mucize Doktor dizisinde başrolün Taner Ölmez üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncular bulunuyor.

YORUM YAZ