MENÜ

Mucize Doktor 10. bölüm izle

Mucize Doktor 10. bölüm izle, araması google'da en çok aranan içeriklerden. Türkiye İzlanda milli maçının oynandığı gece yine yüksek bir izlenme rakamına ulaşan Mucize Doktor dizisi, artık sadık bir izleyiciye kitlesine sahip. Bu nedenle dizi yayınlandıktan sonra dahi 'Mucize Doktor 10. bölüm izle' araması ile dizinin tekrarı izleniyor. Mucize Doktor 11. bölüm fragmanı da araması en çok yapılanlardan.

Mucize Doktor 10. bölüm izle

Mucize Doktor 10. bölüm izle araması google'da en fazla yapılan aramalardan. Dizinin hayran kitlesi EURO2020 yolunda A Milli Takım için hayatı önemde olan Türkiye-İzlanda maçının oynandığı gece dahi diziye yoğun ilgi gösterdi. Bu ilgiye rağmen önemli bir izleyici kitlesinin Türkiye-İzlanda maçı ve karşılaşma sonrasındaki gelişmeleri takip ettiği tahmin ediliyor. Bu nedenle dizi sevdalılarının 'Mucize doktor 10. bölüm izle' araması yaparak, diziyi izlemeyi amaçladığı görülüyor.

Haberin Devamı

MUCİZE DOKTOR 10. BÖLÜM İZLE

Mucize Doktor dizi konusu ne?

Dağlık bir köyde hayata gözlerini açan Ali isimli otizmli ve savant sendromlu bir gencin doktor olma hikayesi Muzice Doktor dizisine konu olacaktır. Küçüklüğünde içine kapanık bir çocukluk geçirecek olan Ali, güçlü zekası ile tıp fakültesini birincilik ile bitirecektir. Ardından İstanbul'da bir hastanede asistan olarak çalışmaya başlayacaktır. Ali otizm ve savant sendromlu olduğundan kimseye bahsetmemiştir. Ali çevresindeki arkadaşlarından bu hastalıklarını gizlemeye çalışacaktır.

Mucize Doktor hangi gün yayınlanıyor?

İzleyicilerin heyecanla ve yeni bölümü merakla beklediği Mucize Doktor dizi Perşembe akşamları saat 20.00'de FOX TV ekranlarından yayınlanıyor.

Haberin Devamı

Mucize Doktor oyuncuları

Mucize Doktor dizisinde başrolü Taner Ölmez üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan gibi birbirinden başarılı oyuncular bulunuyor.

Taner Ölmez kimdir?

Taner Ölmez, 9 Ağustos 1986 tarihinde Tunceli'de dünyaya gelmiştir. Aslen Tuncelili'dir. 6 yaşında iken ailesi ile birlikte İstanbul’a göç etmişlerdir. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Kapalı Çarşı dizisi ile yaşayan Taner Ölmez; Muhteşem Yüzyıl Kösem, Medcezir, Tatar Ramazan, Çıplak Gerçek, Kayıp Şehir, İstanbul’un Altınları ve Kül ve Ateş dizilerinde rol almıştır.

Onur Tuna kimdir?

Onur Tuna 2 Temmuz 1985 tarihinde Çanakkale’de dünyaya gelmiştir. Aslen Çanakkale’lidir. Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü'nden mezun olmuştur. Ortaokul yıllarında lisanslı olarak voleybol ve basketbol oynamıştır. Onur Tuna ayrıca İzmir'de 4 yıl model olarak çalışmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk dersleri alan Onur Tuna, oyunculuk kariyerine 2011 yılında Hayat Devam Ediyor adlı dizi ile ilk adımını atmıştır.

Sinem Ünsal kimdir?

Sinem Ünsal, 1993 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında rol aldığı Çoban Yıldızı dizisi ile yaşamış; ardından Siyah Beyaz Aşk, Kızım dizilerinde rol almıştır. Sinem Ünsal, şimdilerde Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan Mucize doktor dizisinde Asistan Doktor Nazlı karakterine hayat vermektedir. Sinem Ünsal, 1.68 metre boyunda, 54 kilo ve Oğlak burcudur.

Haberin Devamı

Reha Özcan kimdir?

Ragıp Reha Özcan 5 Temmuz 1965'te Bingöl'de dünyaya geldi. Aslen Sinop Boyabatlıdır. Babası astsubay, abisi Serhat Özcan tiyatrocudur. İlköğretimi Balıkesir'de, ortaöğretimi İstanbul'daki Kartal Anadolu Lisesi'nde okudu. 1987 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nden mezun oldu. Aynı yıl Trabzon Devlet Tiyatrosu’na başladı. 1990-1991 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'na atandı. 1992-1993 sezonunda tayin olduğu Antalya’ya yerleşti ve meslek hayatına Antalya Devlet Tiyatrosu'nda devam etti. Aynı zamanda Akdeniz Üniversitesi'nin tiyatro kulübünde ve Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu'nda yönetmen olarak görev yaptı.

Haberin Devamı

2010 - 2011 sezonunda İstanbul Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Ekim 2016 ayında Devlet Tiyatroları'ndan emekli oldu. 2016 yılında ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'in aynı ismi taşıyan kitabından uyarladığı “İstanbul Kırmızısı” adlı filminde oynadı. 2017'de Müfit Can Saçıntı’nın hem senaryosunu yazıp hem de yönettiği “Yaşamak Güzel Şey” adlı sinema filminde rol aldı.

YORUM YAZ