MENÜ

Moussa Sow resmen Bursaspor'a transfer oldu

Bursaspor prensip anlaşmasına vardığı Moussa Sow’u Bursa’ya getirdi. Yeşil-Beyazlılar, yarım sezonluğuna kiraladığı Senegalli futbolcu ile sağlık kontrollerinin ardından sözleşme imzalayacak.

Moussa Sow resmen Bursaspor'a transfer oldu

Teknik direktör Paul Le Guen yönetiminde sezonun ilk yarısında inişli çıkışlı bir performans sergileyen Bursaspor, transferde yıldız bir ismi resmen kadrosuna kattı. Yeşil-Beyazlılar, uzun süredir transfer görüşmelerini sürdürdüğü ve prensip anlaşmasına vardığı Moussa Sow’u Bursa’ya getirdi. Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Ahli’de forma giyen Senegalli yıldızla yarım sezon olmak üzere kiralık olarak anlaşan Bursa, oyuncunun kulübüne 750 bin Euro öderken, Sow’a 1 milyon Euro ücret ödeyeceği öğrenildi.

8 maçta 1 gol

Süper Lig’i yakından tanıyan ve daha önce 2011-15 ve 2016-17 sezonlarında Fenerbahçe formasını terleten 31 yaşındaki futbolcu, bugün sağlık kontrolünden geçecek. Tecrübeli golcü yapılan testlerin ardından kendisini sezon sonuna dek Bursasporlu yapan sözleşmeye imzasını atacak. Sow, Al Ahli’de bu sezon yarım devrede 8 maçta forma giyerken 1 gol kaydetti.

Sıra şimdi Twumasi’de

Moussa Sow’un ardından takıma bir kanat oyuncusu kazandırmak isteyen Bursaspor Yönetimi, Astana’da forma giyen Patrick Twumasi’yi için Kazakistan ekibiyle görüşecek. 1.5 milyon Euro’ya el sıkıştığı oyuncuyla ufak pürüzleri ortadan kaldırarak transferi tamamlamak isteyen Yeşil- Beyazlılar, Gana’lı yıldızı da Bursa’ya getirmek istiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ