MENÜ

Moussa Sow, Fenerbahçe'den ayrılıyor

Sunderland menaceri Dick Advocaat, Moussa Sow ile bizzat görüştü, ardından taraftarlara müjdeli haberi verdi: Her şey olumlu. Onu mutlaka alacağım.

Moussa Sow, Fenerbahçe'den ayrılıyor

Moussa Sow’un 3.5 senelik Fenerbahçe macerası bitmek üzere. Önceki gün Fransız L’Equipe Gazetesi’nin ortaya attığı, “Sow, Sunderland ile 4 senelik bir sözleşme için görüşüyor” haberinin ardından yeni gelişmeler yaşandı. Senegalli golcü ile, İngiliz ekibinin menaceri Dick Advocaat’ın bizzat görüştüğü öğrenildi.

Hollandalı teknik adam, görüşmenin olumlu geçmesinin ardından bunu kamuoyuyla paylaştı. Advocaat, transferle ilgili olarak Sunderland taraftarına müjdeli haberi, “Her şey olumlu geçti. Sow’u mutlaka alacağım” sözleriyle verdi.

Fenerbahçe satmaya hazır


Önemli yıldızları kadrosuna katmaya devam eden Fenerbahçe, Moussa Sow için istediği teklifi alırsa bu transfere onay verecek. Sunderland’in yıldız forvet için 7 milyon Euro ile kapıyı çalması bekleniyor. Sarı-Lacivertliler ise kapıyı 10 milyon Euro’dan açacak. Ancak tarafların ilk buluşmasında orta yolu bulması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ