MENÜ

Moussa Sow böyle kadroya girdi! "Vallahi gol atacağım"

Derbinin dikkat çeken isimlerinden Moussa Sow, dev mücadele öncesi Advocaat’ın yanına gidip, sürekli oynamak istediğini vurguladı. Antrenmanlardaki hırsıyla da dikkat çeken Senegalli, “Vallahi billahi gol atacağım” diyerek formayı kaptı.

Moussa Sow böyle kadroya girdi! "Vallahi gol atacağım"

Ezeli rakibi Galatasaray’a karşı geleneksel serisini 18 yıla çıkaran Fenerbahçe’de zaferin yankıları devam ediyor. Özellikle gecenin kahramanlarından olan Moussa Sow’un derbiye hazırlanışı, antrenmanlardaki görüntüsü ve Dick Advocaat’a her seferinde gidip formayı istediğini söylemesi ilk 11’i belirledi.

Jeremain Lens’in boşluğunu kapatmanın yollarını arayan sarı-lacivertlilerde, Sow’un bu istekli tavrı da büyük rahatlık yarattı. Tecrübeli oyuncunun Manchester United maçındaki gibi oynamak istediğini söylediği ve kendisini hazır hissettiğini belirttiği kaydedildi. Hatta gol atacağını da ilginç bir şekilde ifade eden Sow, “Vallahi billahi gol atacağım, derbide olmayı çok istiyorum, çok motiveyim” dediği dile getirildi.

Fenerbahçeliler o tişörte akın etti!

Milli takım arası boyunca da çalışmalarını hiç aksatmayan aksine ekstra idmanlar yapan 30 yaşındaki yıldız, derbiye de beklediği gibi 11’de çıktı. İlk yarıda forvet hattında görev alan, ikinci devre sağ kanada kayan Sow, 90 dakika boyunca etkili bir görüntü çizdi.

Kaynak: Skorer

İşte Fenerbahçe'nin ilk transferi! Sosyal medyadan duyuruldu...

Haberin Devamı
YORUM YAZ