MENÜ

Mourinho'yu eleştiren Souness'a bayrak hatırlatması

Şampiyonlar Ligi'nde dün gece oynanan ve Manchester United'ın Juventus'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmaya Jose Mourinho'nun maç sonunda Juve tribünlerine yaptığı hareket damgasını vurmuştu. Portekizli teknik adamın bu tavrını eleştiren Graeme Souness'a 1996 yılında Galatasaray'ın hocasıyken Fenerbahçe sahasının ortasına bayrak dikmesi hatırlatıldı.

Mourinho'yu eleştiren Souness'a bayrak hatırlatması

Şampiyonlar Ligi'nde dün gece oynanan Juventus-Manchester United karşılaşması, konuk ekibin 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlanmıştı.

Haberin Devamı

United'ın hocası Jose Mourinho ise takımının 1-0 geriden gelerek kazandığı mücadele sonrası Juve tribünlerine dönerek "Sesiniz çıkmıyor" işareti yapmıştı.

Maça damgasını vuran bu hareketle ilgili Ada'da yayın yapan Sky Sports'un yorumcusu Graeme Souness, "Mourinho'nun yaptığı, bir isyana neden olabilirdi." yorumunda bulundu.

"Ulubatlı" hatırlatması!

Galatasaray'ın eski teknik direktörlerden Souness'a yanıt ise aynı programda yorum yapan Mick McCarthy'den geldi. McCarthy, Souness'a "Türkiye'de sahanın ortasına bayrak diken sen ve ben burada oturup Mourinho hakkında ahkam kesemeyiz." şeklinde cevap verdi.

Haberin Devamı

Cim Bom'u 1995/96 sezonunda çalıştıran İskoç Souness, Fenerbahçe'yi yendikleri Türkiye Kupası finali sonrasında Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun ortasına Sarı Kırmızılılar'ın bayrağını dikmiş ve "Ulubatlı" lakabıyla anılmaya başlamıştı.

Mourinhoyu eleştiren Sounessa bayrak hatırlatması

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ