MENÜ

Mourinho'dan En İyi Antrenör Ödülü'ne tepki

Tottenham Menajeri Jose Mourinho, FIFA'nın En İyi Antrenör Ödülü'nü Hansi Flick yerine Jurgen Klopp'a vermesine tepki gösterdi ve Flick'in bu ödülü gelecekte kazanması için tek şansının Bayern Münih'in zafere ulaşacağı yeni kupalar bulması olduğunu söyledi.

Mourinho'dan En İyi Antrenör Ödülü'ne tepki

Tottenham Menajeri Jose Mourinho, Jurgen Klopp'a verilen FIFA En İyi Antrenör Ödülü'ne tepki gösterdi. Mourinho'nun görüşü, ödülü Hansi Flick'in alması yönündeydi. Hansi Flick, geçen sezon Bayern Münih ile Bundesliga, DFB-Pokal ve Şampiyonlar Ligi şampiyonlukları yaşamışken yeni sezona da 2020 UEFA Süper Kupa ve DFL Süper Kupa zaferleriyle başlamıştı. Klopp, Liverpool'a 30 yıl içindeki ilk şampiyonluğunu kazandırsa da Mourinho, Flick'in başarısının göz ardı edilmesine tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Leicester City maçı öncesi ödüle ilişkin soruyu cevaplayan Mourinho, "Bence Flick'in kazanması için tek şans, Bayern Münih'in zafere ulaşmak adına 2-3 tane daha yeni yarışma bulması... Öyle olursa yani bir sezonda 7 şampiyonluk elde ederse belki ödülü de kazanabilir. Çünkü sadece en büyük kupayı ve toplam 5 kupayı kazandı. Bu yüzden zavallı Flick'in Bayern Münih'in kazanacağı 2-3 kupa daha bulması gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ