MENÜ

Mourinho: Onu bir de benimle izleyin!

Chelsea'nin Portekizli menajeri Jose Mourinho, kadrosuna görmek istediği Radamel Falcoa'yu eski günlerine döndürebileceğini söyledi.

Mourinho: Onu bir de benimle izleyin!

İngiltere Premier Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Chelsea'de menajer Jose Mourinho, forvet bölgesini Radamel Falcao ile güçlendirmek istiyor.

Portekizli teknik adam, Güney Amerika'da bir televizyona verdiği demeçte, Kolombiyalı golcünün transferi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Başarısız geçen Manchester United macerasının ardından, Kırmızı-Şeytanlar'ın satın alma opsiyonunu kullanmadığı 29 yaşındaki oyuncuyu kadrolarına katmaları halinde eski formuna kavuşturacağını dile getiren Mourinho, ''İnsanların, United'daki Falcao'yu gerçek Falcao sanmaları beni üzüyor'' dedi.



Kâbus gibi geçen sezon


Geçtiğimiz yıl 26 maçta United forması giyen Radamel Falcao, çoğunlukla sonradan dahil olduğu maçlarda 4 gol 5 asistlik performans sergilemiş ve beklentilerin oldukça altında kalmıştı.

Falcao, Monaco forması giydiği dönemde, Avrupa'nın en iyi forvetlerinden biri olarak gösterilirken ağır bir sakatlık geçirmiş ve sonrasında eski performansına bir türlü kavuşamamıştı.

Kolombiyalı golcü, 2009-2013 yılları arasında Porto ve Atletico Madrid formalarıyla 142 gol kaydetmişti.





Haberin Devamı
YORUM YAZ