MENÜ

Mourinho kendini savundu

Medyatik tavırlarıyla İspanyol ve dünya basınının takip edilen ismi olan Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, dün Santiago Bernabeu Stadı'nda Villarreal'e karşı oynadıkları ve 4-2 kazandıkları maçtaki gol sevinciyle polemiklere sebep oldu.

Mourinho kendini savundu

Maç 2-2 devam ederken, Cristiano Ronaldo’nun Real Madrid’i öne geçiren 3. golü atmasıyla Villarreal yedek kulübesinin önüne giden ve eliyle tribündeki Real Madridli taraftları coşturan Mourinho, maç içinde her iki takım arasında sözlü tartışmaya neden olurken, polemikler bugün de devam etti. Çocuklarından birinin statta olduğunu ve Villarreal yedek kulübesinin tam arkasında oturduğunu söyleyen Portekizli teknik adam, "Oğlumun üzerine yemin ederim ki, hiç kimseyi provoke etmeye gitmedim. Rakip takımın kulübesinin üzerinde oturan oğlumla gol sevincini yaşamak için oraya gittim. Umarım en azından oğlum üzerine yemin ettiğimde bana inanırlar. Çocukları için deli olan bir babayım ve gerçek olmadan böyle birşeyi asla söylemem" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

"Yaptığım her şey olumsuz algılanıyor" diyerek sitem eden Mourinho, geçen hafta Kral Kupası’nda deplasmanda oynadıkları Levante maçında Pepe’yi oyuna aldığı için rakip takım tarafından eleştirilmesini de anlayamadığını kaydetti.

Real Madrid teknik direktörü, "Levante karşısında 3 gündür planladığım değişikliği yaptım ve hakaret gördüm. Belki de değişiklik yapmak için rakip takımdan izin istemeliydim" şeklinde konuştu.

Maç sırasında Mourinho’nun, kendi yedek kulübeleri önünde gol sevinci yapmasına kızan Villarrealli futbolcu Cani, Real Madrid teknik direktörüne doğru su şişesi atmış ve itirazları sonucu hakem tarafından sahadan atılmıştı.

AA

İŞTE MOURINHO'NUN OLAY YARATAN HAREKETİ

YORUM YAZ