MENÜ

Mourinho, Hamit'i kadroya aldı

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, belindeki sakatlığı iyileşen ve yaklaşık 2 haftadır takımla antreman yapan Hamit Altıntop'u, Şampiyonlar Ligi'nde yarın deplasmanda Ajax'a karşı oynayacakları maçın kadrosuna aldı.

Mourinho, Hamit'i kadroya aldı

Real Madrid’in bugün açıklanan Ajax maçı için 21 kişilik kadrosunda en büyük yenilik Hamit oldu. 27 Haziranda ameliyat geçiren milli futbolcu, beklenenden daha kısa bir sürede iyileşme gösterirken, henüz tam formuna kavuşamadı. Real Madrid’deki diğer Türk futbolcu Nuri Şahin ise sakatlığının sürmesinden dolayı kadroya alınmadı.

Bu arada, geçtiğimiz sezonki Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona’ya karşı oynanan çeyrek final maçları sonrasındaki açıklamalardan dolayı UEFA tarafından ceza alan Mourinho, Ajax maçını tribünden izleyecek. Mourinho’nun yerine basın toplantısı düzenleyen yardımcı antrenör Aitor Karanka, Hamit’in kadroya alınmasıyla ilgili olarak yöneltilen soruya "Oynamasını düşünmek için henüz çok erken ama onun için takımla birlikte olmak iyi olacak" cevabını verdi. Karanka, Ajax’ın geçtiğimiz yıla oranla daha iyi olduğunu ve zor bir maç oynayacaklarını söyledi.

Şampiyonlar Ligi’nde Ajax’a karşı oynayacak Real Madrid’in 21 kişilik kadrosu şöyle: Kaleciler: Casillas, Adan, Tomas Mejias; Defans oyuncuları: Carvalho, Ramos, Arbeloa, Varane, Albiol, Nacho; Ortasaha oyuncuları: Mesut Özil, Xabi Alonso, Hamit Altıntop, Kaka, Lass, Granero, Di Maria, Khedira, Callejon; Forvet oyuncuları: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuain.

Şenhan Bolelli / AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ