MENÜ

Mourinho: En iyiye karşı oynayacağız

Jose Mourinho, Cim Bom'a övgüler yağdırdı. Portekizli çalıştırıcı, “En iyilere karşı oynamayı seviyorum. Galatasaray da Türkiye'nin en iyisi” ifadelerini kullandı ve maçın çok zorlu geçeceğini söyledi

Mourinho: En iyiye karşı oynayacağız



Chelsea’nin dünyaca ünlü teknik patronu, dün kalecisi Petr Cech ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Kasımpaşa Kemerburgaz Tesisleri’ndeki toplantıda Portekizli teknik adam birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mourinho, Galatasaray’ın Türkiye şampiyonu olduğunu hatırlatarak, “En iyilere karşı oynamayı seviyorum. Galatasaray da Türkiye’nin en iyisi, Güçlü bir ekip. Geçtiğimiz sezon Fatih Terim ile de iyi bir takımdı. Şimdi o ekibin üstüne transferler yaptılar” diye konuştu.

‘Özel oyunculara sahipler’


Real Madrid ile Türk Telekom Arena’da zor anlar yaşadıklarını belirten Mourinho, yine zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını dile getirdi. Portekizli teknik adam kazanmak için sahaya çıkacaklarını vurgularken, “Ama Galatasaray’ın güçlü ve özel oyuncuları var. Örneğin kulübede oturan Umut Bulut tehlikeli bir isim. Favori değiliz. Chelsea, Şampiyonlar Ligi’ni kazandığında da favori değildi. Benim favori olup kazanamadığım maçlar oldu. Herkes sahaya kazanmak için çıkacak. Maç boyunca bunu unutmamalıyız” dedi.

‘Her yerde çalışabilirim’

Drogba ve Sneijder’e ayrı bir parantez açan dünyaca ünlü teknik adam, “Onları sahada görmek ayrı bir duygu. Drogba çok özel bir oyuncu. Sahaya çıkıp gollerini atmak için elinden geleni yapacak” diye konuştu. Jose Mourinho, bir gün Galatasaray’ı çalıştırıp çalıştırmayacağıyla ilgili bir soruya ise, “Şu anda olmak istediğim kulüpteyim. Chelsea’nin sahibi ‘Senin burada işin bitti’ diyene kadar da hiçbir yere gitmeye niyetim yok. Ancak dünyanın her yerinde çalışabilirim” yanıtını verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ