MENÜ

Mossoro: Biz daha havlu atmadık

Başakşehir'in tecrübeli futbolcularından Mossoro, Sivasspor maçının ardından önemli değerlendirmelerde bulundu.

Mossoro: Biz daha havlu atmadık

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında Demir Grup Sivasspor sahasında lider Medipol Başakşehir ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Başakşehir'in tecrübeli futbolcularından Mossoro, önemli değerlendirmelerde bulundu.

Haberin Devamı

İşte Mossoro'nun maç sonu açıklamaları:

"Şu anda soyunma odasındaki hava en iyisi değil, hepimiz üzgünüz. Ligin son 4 haftasında 12 puanın sadece 2'sini alabildik, bu da üzücü. Ligin geneline baktığımızda ligin büyük bölümünde çok güzel oynamış bir Başakşehir var."

"Son 4 haftaya baktığımızda 12 puan varken sadece 2 puan alabildik. Şu an itibariyle Galatasaray'ın 3, Beşiktaş'ın 4 puan önündeyiz bu iki takım da birbiriyle oynayacak."

"Şu anda 2. sıradaki Galatasaray'ın 3 puan önündeyiz, Galatasaray ile Beşiktaş'ın maçı var. Ne olursa olsun yapmamız gereken, sorumluluk almak. Hocamız her şeyi yaptı, inanılmaz bir başkanımız var, bizim için her şeyi yaptı. Onun yaptıklarına karşılık vermemiz lazım."

Haberin Devamı

"Son 4 haftada 2 puanımız varsa, belki değişiklikler yapılmalıdır, belki oyuncuların daha çok sorumluluk alması gerekir. Biz daha havlu atmadık."

"Bütün takım arkadaşlarımın en az benim kadar şampiyonluk istediğini biliyorum. Zaten kim şampiyonluk istemez ki? Bizim görevimiz, yapmamız gerekenleri daha iyi yapabilmek. Her şey hala bizim elimizde, gereğini yaparsak, istediğimize ulaşırız."

YORUM YAZ