MENÜ

Morteza zirvesi!

Büyük bir sürpriz yaşanmazsa Trabzonspor’un son transferi olması beklenen stoper Morteza için kritik saatler başladı. Oyuncunun menaceriyle Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun bugün yapması planlanan görüşme, son karar için belirleyici olacak

Morteza zirvesi!

Trabzonspor’da transferde sona gelindi. Büyük bir sürpriz olmazsa Bordo-Mavililer’in final yapacağı Morteza için kritik saatler söz konusu. Karadeniz ekibinin uzun süredir peşinde olduğu İranlı’nın menaceriyle Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun bugün bir görüşme yapması ve son kararın netlik kazanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Zira, geçtiğimiz günlerde Cagliari ile oynanan hazırlık karşılaşmasında Başkan Ağaoğlu, “İki isim gündemimizde. Çarşamba ya da perşembeye kadar transferlerden birini bitireceğiz” demişti. Farklar çok az Bu isimlerden biri olan ve hem stoper hem de ön libero oynayan Morteza transferinde taraflar arasında bağlar hiç kopmadı. Takımın mali durumunu göz önünde bulunduran başkan Ahmet Ağaoğlu, her transferde olduğu gibi 26 yaşındaki İranlı stoper konusunda da ince eleyip sık dokuyor, kıran kırana pazarlıklar yapıyor. Her şeye rağmen taraflar arasında çok küçük rakam farklarının kaldığı ve transferin olumlu sonuçlanma ihtimalinin daha yüksek olduğu bildirildi.

YORUM YAZ