MENÜ

Moritz geliyor, Makukula gidiyor

Kayserispor'da dün flaş gelişmeler yaşandı. Gelecek sezonun kadrosu için harekete geçen Sarı-Kırmızılılar, Kasımpaşalı Moritz ile anlaştı. Camiayı üzen haber ise Makukula'nın ayrılacak olması.

Moritz geliyor, Makukula gidiyor

Süper Lig’in ilk yarısında fırtına gibi esen ikinci devrede ise hedefinden şaşan Kayserispor’dan flaş gelişmeler... Sarı-Kırmızılılar uzun süredir gündeminde olan Kasımpaşalı Moritz’te mutlu sona ulaştı. Brezilyalı oyuncu ile 3 yıllık anlaşma sağlanırken, golcü futbolcuya ilk yıl 600 bin, ikinci sezon 650 bin, üçüncü senesinde ise 700 bin Euro ödeme yapılacak. Moritz’in gelecek yıldan itibaren Sarı-Kırmızılı formayı giyecek olması camiada sevinçle karşılanırken, Makukula’dan gelen haber moralleri alt-üst etti.
Bu sezon rakip fileleri 18 kez havalandıran ve gol krallığında zirvede yer alan Portekizli golcünün sezon sonunda Kayseri’den kesin olarak ayrılacağı öğrenildi.

Portekizli kalmak istemiyor

Kayserispor, kiralık olarak oynattığı yıldız futbolcu için Benfica’ya 2.5 milyon Euro ödenmesi halinde bonservisini alma önceliğine sahip. Ancak Makukula’nın Kayseri’de kalmak istemediği ve Avrupa’da kariyerini sürdürmeye kararlı olduğu belirtildi.

M. Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ