MENÜ

Mohamed Salah'tan Barcelona ve Real Madrid'e açık kapı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah, İspanyol basınına verdiği röportajda Barcelona veya Real Madrid'e transferine ilişkin açık kapı bırakırken, "Bence Barcelona ve Real Madrid en iyi iki kulüp" ifadelerini kullandı.

Mohamed Salah'tan Barcelona ve Real Madrid'e açık kapı

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un yıldızı Mohamed Salah, AS'a verdiği röportajda birçok önemli konuya değindi. İspanyol devleri Barcelona ve Real Madrid'e transferine ilişkin de konuşan Salah, bu ihtimallere kapıyı kapatmadı.

Haberin Devamı

Barcelona ve Real Madrid ile adının sürekli anıldığına ve onlar için forma giyip giymeyeceğine ilişkin soruyu yanıtlayan Salah, "Bence Barcelona ve Real Madrid, en iyi iki kulüp. Gelecekte ne olacağı bilinmez ama şu anda Liverpool ile Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi kazanmaya odaklanıyorum" ifadelerini kullandı.

Mohamed Salahtan Barcelona ve Real Madride açık kapı

Kendini daha ne kadar süre Liverpool forması altında oynarken gördüğüne ilişkin soruya ise Mısırlı yıldız, "Bu zor bir soru ama şu anda her şeyin kulübün elinde olduğunu söyleyebilirim. Elbette burada rekorlar kırmak istiyorum ama tekrar ediyorum ki her şey kulübün elinde" cevabını verdi.

Şampiyonlar Ligi'ndeki Midtjylland maçına kaptan çıkmamış olmasını da samimi şekilde değerlendiren Mohamed Salah, "Açıkçası fazlasıyla hayal kırıklığına uğradım. Kaptan olacağımı umuyordum ama bu, hocanın kararı. Kabul ettim" dedi.

YORUM YAZ