MENÜ

Modeste için gözler FIFA'da

Ara transferde Modeste’yi renklerine bağlamak için her yolu deneyen Sarı-Kırmızılılar, bu kez de FIFA’yla temasa geçti. Fransız golcünün tek taraflı feshinin geçerli olup olmadığı ve tazminat durumu FIFA’nın cevabına göre netlik kazanacak.

Modeste için gözler FIFA'da

Teknik direktör Fatih Terim’in talebi üzerine kadrosuna 2 forvet takviyesi yapmak üzere kolları sıvayan Sarı-Kırmızılılar, sezon başında direkten dönen Modeste için tekrar harekete geçti. Çin kulübü Quanjian’la masaya oturma kararı alan Galatasaray Yönetimi, buradan gelecek olumsuz bir dönüş halinde, işi sağlama almak için FIFA’yla da görüştü. Quanjian cephesi, Modeste ile görüşmeler yapılırken, Galatasaray’ı 25 milyon Euro tazminat ödetmekle tehdit etmişti. Transfer bu nedenle gerçekleşmemişti.

Haberin Devamı

Mendy’ye göre sorun yok

Çin kulübüyle sözleşmesini tek taraflı olarak fesh eden Fransız golcünün durumunu öğrenmek için FIFA ile temas kuran yönetim, herhangi bir tazminat ödeme durumunun olup olmadığını araştırıyor. Modeste’nin menaceri Mendy, ortada hukuksuz bir durum bulunmadığını ve olası bir imza halinde sıkıntı yaşanmayacağını söylemişti. Ancak Galatasaray Yönetimi kesinlikle yaş tahtaya basmak istemiyor. FIFA’dan gelecek cevaba göre transferde yol haritası yeniden belirlenecek.

YORUM YAZ