MENÜ

Mitrovic transferinde tek sorun opsiyon!

Sarı-Lacivertliler 23 yaşındaki Sırp golcünün kiralık sözleşmeisne opsiyon maddesi konmasını istiyor. Newcastle United kulübü “Opsiyon olmaz, sezon sonu yeniden görüşürüz” diyor... Pazarlıklar kıran kırana devam ediyor.

Mitrovic transferinde tek sorun opsiyon!

Soldado'nun sakatlığı, Fernandao ve Janssen'in de takımdan ayrılması sonrası forvetsiz kalan Fenerbahçe'de transfer önceliği golcü takviyesi...

BAZI MADDELER VAR

Bas Dost konusunda şu ana kadar beklediği adımları atamayan Sarı- Lacivertliler transfer listenin ilk sırasına aldığı Alexandar Mitrovic'i bitirmeye çok yaklaştı. Fenerbahçe hem Sırp forvet hem de Newcastle United'la 1 yıllık kiralama konusunda prensip anlaşmasına vardı. Mitrovic'le sözleşmede yer alan bazı maddeler üzerinde görüşmelerini sürdüren Sarı-Lacivertliler, Newcastle United'la ise opsiyon pazarlığı yapıyor.

Fenerbahçe bombayı patlatıyor! İngiliz kulübü teklifi kabul etti

'EVET' DEDİLER AMA

İngilizler, Fenerbahçe'ye 1 yıllık kiralama için 'evet' dese de sözleşmeye opsiyon maddesi koymaya yanaşmıyor. Sarı- Lacivertliler ise 23 yaşında olması nedeniyle Mitrovic'in satın alma opsiyonuna mutlaka sahip olmak istiyor. İki kulüp arasında görüşmeler sürüyor.

Kaynak: Takvim

Fenerbahçe'nin yeni incisi Doğukan

Haberin Devamı
YORUM YAZ