MENÜ

Misli.com 3. Lig | Karşıyaka'da gergin günler yaşanıyor

Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta 7 maçtır galibiyete hasret kalarak bu periyotta üst üste 6 mağlubiyetle şampiyonluk hedefinden uzaklaşan Karşıyaka'da gergin günler yaşanıyor.

Misli.com 3. Lig | Karşıyaka'da gergin günler yaşanıyor

Misli.com 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta 7 maçtır galibiyete hasret kalarak bu periyotta üst üste 6 mağlubiyetle şampiyonluk hedefinden uzaklaşan Karşıyaka'da gergin günler yaşanıyor. Kötü sonuçların ardından taraftardan tepki alan takımda Onur Kıntaş yönetim kararıyla kadro dışı bırakıldı. Burak'ın sakatlanarak sezonu kapatmasıyla kadrodaki tek sol bek olarak kalıp bu sezon 11 maçta forma giyen takımın en tecrübeli isimlerinden Onur'la ilgili kararın performansıyla ilgili olmadığı, ücretinde iyileştirme istediği için kadro dışı kaldığı iddia edildi. 2018-19 sezonu sonrası sözleşmesi yenilenmeyen 29 yaşındaki Onur, geçen sezon devre arasında boş sözleşme imzalayarak takıma dönmüştü. Onur'un sezon başında zam talep ettiği, bu sezon devre arasında da yönetimle masaya oturamayınca ara transferde ayrılmak için izin istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

PRİMLER KRİZ OLDU

Karşıyaka'da kötü gidişin nedenleri aranırken, sezona ilk 6 maçta 5 galibiyetle namağlup lider başlayan takımda bu periyotta yönetimin getirdiği primlerin kaldırılıp galibiyetlerde oyunculara sözleşmelerinde yazan maç başı hak ediş ödemelerinin yapılması kararının da futbolcular arasında ikilik yarattığı ortaya çıktı. Özellikle tecrübelilerden daha az para alıp bazıları asgari ücrete oynayan gençlerin bu nedenle sıkıntı yaşadıkları belirtildi. Kulübün basketbol takımı iddialı transferlerle Süper Lig ve Avrupa'da zirveye oynarken futbolcuların bir kısmının kendilerine yapılan yaklaşım nedeniyle yönetimle aralarında soğuk rüzgarlar estiği belirtildi.

DHA

YORUM YAZ