MENÜ

Misli.com 3. Lig | Bursa Yıldırımspor, avantajı elinde bulunduruyor

Misli.com 2. Lig’i hedefleyen Bursa Yıldırımspor, Play-Off sürecinde finallere kalabilmek için, kritik mücadeleye çıkacak, 68 Aksaray Belediye Spor ile kozlarını paylaşacak

Misli.com 3. Lig | Bursa Yıldırımspor, avantajı elinde bulunduruyor

Misli.com 3'üncü Lig’de Play-Off heyecanı, yarın oynanacak Yarı Final mücadeleleri ile devam edecek. Şampiyonluğu kıl payı kaçırmasının ardından, Play-Off yolundan 2'nci Lig’i hedefleyen Bursa Yıldırımspor, sahasında yarın 68 Aksaray Belediye Spor ile kozlarını paylaşacak. Bursa’da Minareli Çavuş Spor Tesisleri’nde oynanacak olan bu zorlu randevu saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Antalya bölgesinden üst klasman hakemi Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılıklarını ise Muhammet Yumak ve Mehmet Şengül yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Alper Oran.

Haberin Devamı

AVANTAJ BURSA YILDIRIMSPOR’UN

Misli.com 3'üncü Lig 4'üncü Grup’ta sezonu liderin bir puan gerisinde tamamlayan Bursa Yıldırımspor, Play-Off Çeyrek Final turunda 1954 Kelkit Belediyespor ile eşleşti. Deplasmanda oynadığı maçtan 2-2’lik eşitlikle dönen Bursa ekibi, evinde ise rakibiyle 1-1 berabere kalırken; deplasmanda attığı gol avantajıyla adını bir üst tura yazdırdı. Yarı Final ilk maçında da deplasmanda Aksaray ekibini Mahmut Güleç’in golüyle 1-0 yenen Bursa temsilcisi, avantajı elinde bulunduruyor.

Bursa’daki zorlu randevuda ev sahibine galibiyet ve beraberlik, finallere katılabilmek için yeterli olacak. Karşılaşmanın 1-0 konuk ekip lehine sonuçlanması halinde maç uzatmaya gidecek. Aksaray ekibinde Ömer Yıldırım son maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle bu maçta görev alamayacak.

Haberin Devamı

DÜZCESPOR’U GERİ DÖNÜŞ İLE ELEDİ

68 Aksaray Belediye Spor ise 4'üncü Grup’ta normal sezonu 4'üncü sırada tamamladı. Ligin güçlü ekiplerinden Düzcespor ile Play-Off Çeyrek Final turunda eşleşen Aksaray temsilcisi; sahasında rakibine 2-1’lik skorla yenildi. Ancak rövanş mücadelesinde, önemli bir dönüşe imza atan Aksaray ekibi, Düzcespor’u deplasmanda 3-0’lık net bir skor ile geçerek, Play-Off Yarı Final bileti aldı.

4 TAKIM FİNALLERE GİDECEK

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) belirlediği statüye göre; 4 grubun yer aldığı Misli.com 3'üncü Lig’de, yarı final mücadelelerinin ardından her gruptan bir takım, final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. Toplam 4 takım arasında final müsabakaları; 1'inci Grup ile 2'nci Grup; 3'üncü Grup ile 4'üncü Grup eşleşecek şekilde tarafsız sahada tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Final müsabakalarının ardından, 2 takım daha TFF 2. Lig’e yükselmeye hak kazanacak. (DHA)

YORUM YAZ