MENÜ

Misli.com 3. Lig | Bucaspor 1928, galibiyet hasretine Manisa'da son verdi

Misli.com 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Bucaspor 1928, 4 maçlık galibiyet hasretine Manisa'da son verdi.

Misli.com 3. Lig | Bucaspor 1928, galibiyet hasretine Manisa'da son verdi

Misli.com 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Bucaspor 1928, 4 maçlık galibiyet hasretine Manisa'da son verdi. Manisaspor deplasmanında tek golle kazanan sarı-lacivertliler kara bulutları dağıtırken, lider Diyarbekirspor'un Nevşehir Belediyespor'u 90+5'inci dakikada bulduğu golle 1-0 yenmesiyle zirveden oldu.

Haberin Devamı

Buca, bu sonuçlarla Diyarbekir'i 2 puan geriden takibini sürdürdü. Teknik direktör Uğur Balcıoğlu, stresli bir maç oynadıklarını söyledi.

Haftalardır kazanamamanın verdiği baskıyı yaşadıklarını vurgulayan Balcıoğlu, "Stres ilk yarı boyunca takımın üzerine yansıdı. İstediğimiz oyunu bir türlü oturtamadık. Rakip takımın da hiçbir şekilde hücum düşünmemesi, devamlı defansta kalması ilk yarıda kilidi açmamıza ve oyunumuzu oynamamıza engel oldu. Dört hafta kazanamamanın gerginliğini çok fazla yaşadık. Ama ikinci yarı daha tempolu, daha istekli oynadık. Artık daha özgüvenli oynayıp galibiyetleri sürdüreceğiz" dedi. (DHA)

YORUM YAZ