MENÜ

Misli.com 2. Lig'de Batuhan Karadeniz şov! 38 gole direkt katkı...

Hekimoğlu Trabzon, Kocaelispor'a kaybedip Play-Off'larda sezona nokta koysa da Batuhan Karadeniz, etkili bir sezon geçirdi. Bir dönem Türk futbolunun geleceği olarak gösterilen Batuhan Karadeniz, çıktığı 38 rakip filelere tam 30 gol bıraktı, 8 de asist yaptı. Geçtiğimiz sezon Tuzlaspor'da şampiyonluk yaşayan 30 yaşındaki forvetin bu performansı şampiyonluk için ise yeterli olmadı.

Misli.com 2. Lig'de Batuhan Karadeniz şov! 38 gole direkt katkı...

Misli.com 2. Lig'de sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan, Batuhan Karadeniz, Burhan Eşer, Yasin Palaz ve Mehmet Sak gibi tecrübeli isimlere sahip olan Hekimoğlu Trabzon, Manisa FK'nın ardından Beyaz Grup'ta 2. sırada kaldı, Play-Off yarı finalinde Kocaelispor'a kaybetti ve sezona nokta koydu. Bir döneme damga vurması beklenen Batuhan Karadeniz ise takımın gol yükünü çeken isim oldu. Çıktığı 38 resmi maçta 30 gol, 8 asistle oynayan ve 38 gole direkt katkı yapan Batuhan'ın bu performansı şampiyonluk için ise yeterli olmadı.

Haberin Devamı

Misli.com 2. Ligde Batuhan Karadeniz şov 38 gole direkt katkı...

Bu sezon toplam 38 maça çıkan tecrübeli futbolcu, 30 gol atma başarısı gösterdi.

2019/20 sezonunun kilit ismi

2019/20 sezonuna Bandırmaspor'da başlayan, devre arası Tuzlaspor'a imza atan Batuhan'ın forma giydiği iki takımda 1. Lig'e yükselme sevinci yaşamıştı. 29 yaşındaki oyuncu, Bandırmaspor'da 9, Tuzlaspor'da ise 7 gol atarak şampiyonlukların kilit ismi olarak ön plana çıkmıştı.

Misli.com 2. Ligde Batuhan Karadeniz şov 38 gole direkt katkı...

Batuhan Karadeniz, 16 yaşında ilk Süper Lig golünü atmış, 17 yaşında da Fatih Terim tarafından Milli Takım'a çağrılmıştı.

Film gibi kariyer

Futbol basamaklarını çok hızlı çıkan Batuhan Karadeniz, kısa süren Beşiktaş macerasının ardından Eskişehirspor, Trabzonspor , Elazığspor, Sivasspor, St. Gallen, Şanlıurfaspor, Sakaryaspor, Adana Demirspor, Bandırmaspor ve Tuzlaspor formaları giydi. Henüz 30 yaşında olan ve film gibi kariyeri olan Batuhan'ın Hekimoğlu Trabzon ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

Haberin Devamı

Misli.com 2. Ligde Batuhan Karadeniz şov 38 gole direkt katkı...

Şu ana kadar 12 farklı takımda oynayan, arada kulüpsüz dönemler de geçiren Batuhan Karadeniz, futbol kariyerini Hekimoğlu Trabzon’da sürdürüyor.

FANATİK

YORUM YAZ