MENÜ

Misimovic İstanbul'da!

Boşnak yıldızın transferi için uzunca bir süredir uğraşan Cim Bom, mutlu sona ulaştı. Müjdeyi bizzat Adnan Sezgin verdi: “Almanya'nın en iyi oyuncularından birini aldık. Galatasaray'a hayırlı olsun.”

Misimovic İstanbul'da!

Orta sahaya maestro arayan ve önceliğini Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg’un Boşnak yıldızı Zvjezdan Misimovic’e veren Galatasaray, nihayet amacına ulaştı. Daha önce bonservis bedeli için Wolfsburg’la anlaşan ancak ödeme planında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle geri adım atan Cim Bom, dün akşam saatlerinde transferi bitirdi. İlk günden bu yana pazarlıkları bizzat yürüten Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Almanlar’la yaptığı son görüşmede 8 milyon Euro’luk bonservis bedelinin üçte birini peşin ödemeyi, geri kalan miktar için de teminat mektubu vermeyi önerdi. Bu öneri Wolfsburg cephesinde kabul görünce, transferin önündeki engel kalktı. Sarı Kırmızılılar, Bosna Hersek Milli Takımı kampına katılmak üzere olan Misimovic'i gece yarısı özel bir uçak kiralayarak İstanbul'a getirdi. Bugün sağlık kontrolünden geçecek olan Cim Bom'un yeni 10 numarası, daha sonra sözleşme imzalayacak.

Sezgin FANATİK'e konuştu
Transferi FANATİK'e değerlendiren Adnan Sezgin, “Galatasaray’a hayırlı olsun. Çok uğraş verdik. Söktük, çektik, aldık. Taraftarımızın da sabrına teşekkür ediyoruz. Almanya’nın en iyi futbolcularından birini aldık” açıklamasını yaptı. Misimovic, imza attıktan sonra Bosna Hersek Milli Takımı'nın kampına katılacak.

Raşit Altun / Yalçın Dümer


MISIMOVIC İSTANBUL'DA

Haberin Devamı
YORUM YAZ