MENÜ

Misimovic Aslan oldu

Cim Bom, listesindeki 1 numaralı isim olan Boşnak yıldızın transferini nihayet bitirdi. Wolfsburg'la 8 milyon Euro'ya anlaşan Sarı-Kırmızılılar, Misimoviç'le de yıllığı 3 milyon Euro'dan 4 sezon için el sıkıştı.

Misimovic Aslan oldu

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’ne veda ettikten saatler sonra transferde bombayı patlattı. Sarı-Kırmızılı ekip, yaklaşık 15 gündür gündeminden düşmeyen Wolfsburg’un Boşnak orta saha oyuncusu Zvjezdan Misimoviç’in transferinde mutlu sona ulaştı. Alman ekibiyle kıran kırana bonservis pazarlıkları yapan Cim Bom, Wolfsburg’u son görüşmede 8 milyon Euro’ya ikna etti. Daha önce Boşnak orta saha oyuncusuyla da prensipte anlaşan Sarı-Kırmızılılar, 4 yıllık sözleşme için karar kıldı. Misimoviç’e yıllık 3 milyon Euro ödeneceği ifade edildi. Kariyerinin tamamını Almanya’da geçiren Misimoviç, Bayern Münih altyapısında yetiştikten sonra 2002’de A takıma, 2004’te ise Bochum’a geçti. 2007-2008 sezonunda Nürnberg formasıyla Bundesliga’da boy gösteren Boşnak yıldız, 2008’den bu yana Wolfsburg’da forma giyiyordu.

Duran top ustası
Edin Dzeko’yla birlikte Bosna Hersek Milli Takımı’nın en önemli iki yıldızından biri olan Misimoviç, 50 ulusal maçta 16 gol atmayı başardı. Orta sahada hücuma dönük olarak görev yapan 28 yaşındaki yıldız futbolcu, duran toplar ve uzaktan şutlarıyla rakip kaleciler için tehlikeli bir isim olarak tanınıyor.

Raşit Altun

Zvjezdan Misimoviç kimdir?
Doğum Tarihi: 05.06.1982
Doğum Yeri: Münih
Ülkesi: Bosna Hersek
Yaşı: 28
Boyu: 1.80
Kilo: 75
Mevkii: Orta Saha
Kulübü: Wolfsburg
Oynadığı takım: Bayern Münih, Bochum, Nürnberg

Haberin Devamı
YORUM YAZ