MENÜ

Mircea Lucescu gelen küfürlere dayanamadı, taraftarlarla tartıştı!

Ülkemizde Galatasaray ve Beşiktaş ile büyük başarılar yaşayan ve sonrasında A Milli Takımımızın da antrenörlüğünü yapan Mircea Lucescu’Ya, Ukrayna’da tepkiler dinmiyor. Şu anda aktif olarak Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’i çalıştıran ve takımını lig yarışında açık ara önde tutan Lucescu’ya, Ukrayna Kupası Yarı Final karşılaşmasında taraftarlardan büyük tepki geldi. Dinamo Kiev’in Ahrobiznes Volochysk takımını 3-0 mağlup ettiği Ukrayna Kupası Yarı Final karşılaşması esnasında kendi takımının taraftar grubu olan Dinamo Ultras’ın Lucescu’ya küfür ettiği duyuldu ve bunun sonucunda Lucescu çılgına döndü!

Süper Lig’e Beşiktaş ve Galatasaray kulüpleriyle, dünya futboluna ise Shaktar Donetsk’teki başarılarıyla damga vuran Mircea Lucescu, Ukrayna Kupası Yarı Final karşılaşması esnasında taraftarlar tarafından sözlü saldırıya uğradı.

Haberin Devamı

Takımı Dinamo Kiev ile Ahrobiznes Volochysk deplasmanında boy gösteren ve 3 puanı 3 golle alan Dinamo Kiev’de, maç esnasında Dinamo Ultras taraftarlarının olduğu tribünler Lucescu’ya küfür ederken sözlü saldırıda bulundu. Lucescu da bu durum karşısında sessiz kalmayarak tribünlere dönüp karşılık verdi ve bir anda olay büyüdü.

Shaktar Donetsk yılları yüzünden Dinamo Kiev taraftarlarıyla yıldızı bir türlü barışamayan Lucescu’nun sezon sonu ne yapacağı şimdiden merak konusu oldu. Dinamo Kiev, Ukrayna Ligi’nde açık ara şampiyonluk olurken, Ukrayna Kupası’nda da finale kalma başarısı gösterdi.

YORUM YAZ