MENÜ

Millilerde Avrupa şampiyonluğu sevinci

Avrupa 22 Yaş Altı Erkekler Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası’nda kupayı kazanan Türk Milli Takımı’nın antrenörü Mahmut Kemal Okur: "Geçen senenin ardından yine İtalya’da şampiyon olmak muhteşem bir duygu. Çocuklarımız büyük başarıya imza attılar" dedi.

Millilerde Avrupa şampiyonluğu sevinci

Avrupa 22 Yaş Altı Erkekler Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonası’nda finalde Almanya’yı 67-64 yenerek kupayı kazanan Türk Milli Takımı’nın antrenörü Mahmut Kemal Okur, şampiyonluğun muhteşem bir duygu olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Okur, yaptığı açıklamada, İtalya’da düzenlenen turnuvada şampiyon oldukları için büyük bir sevinç yaşadıklarını kaydetti.

Büyük bir başarıya imza attıklarını aktaran Mahmut Kemal Okur, "Geçen senenin ardından yine İtalya’da şampiyon olmak muhteşem bir duygu. Çocuklarımız büyük başarıya imza attılar. Yaptığımız çalışmaların emeğini Avrupa şampiyonu olarak almak gücümüze güç katıyor. Bu gençlerimizin gelecekleri çok parlak, uluslararası arenalarda inşallah daha çok başarı göreceğiz. Teknik ekibimize, bizi destekleyen federasyonumuza, Türk halkına çok teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ