MENÜ

Milli Takım'ın yeni kaptanı Hakan Çalhanoğlu

A Milli Takımımızın İtalya ile oynayacağı hazırlık maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında, Hakan Çalhanoğlu açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz'ın ardından kaptanlık görevini üstlenecek olan Hakan Çalhanoğlu, "Kaptanlık sorumluluğunun farkındayım. İnşallah gururla taşıyacağım" dedi.

Milli Takım'ın yeni kaptanı Hakan Çalhanoğlu

A Milli Takımımızın İtalya ile oynayacağı hazırlık maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında, Hakan Çalhanoğlu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz'ın Milli Takımı bırakma kararının ardından kaptanlık pazubandını takacak olan Hakan Çalhanoğlu, kaptanlık sorumluluğunun farkında olduğunu dile getirerek, "Kaptanlık sorumluluğunun farkındayım. İnşallah gururla taşıyacağım. Sorumluluğu herkesin alması gerekiyor. En başta benim. 2015 yılından beri bu formayı taşıyorum. Zaman çabuk geçiyor." sözlerini sarf etti.

"İtalya maçının iyi geçeceğini düşünüyorum"

İtalya maçına da değinen başarılı futbolcu, "İtalya maçının iyi geçeceğini düşünüyorum. İki takım da Dünya Kupası'na katılamadı ve üzgün. Konya halkı bize hep iyi gelmiştir. İnşallah yarın iyi bir maç izleriz." dedi.

"Burak abinin üzüntüsünü kimse hissedemez"

Portekiz ile oynanan maçta kaçırdığı penaltı sonrası büyük üzüntü yaşayan Burak Yılmaz hakkında ise Hakan Çalhanoğlu, "İnanın Burak abinin üzüntüsünü kimse hissedemez. Onu ayağa kaldırmaya çalıştık. Bize her zaman sahip çıktı, hep sevdi. Emeğine sağlık. O, benim için çok yürekli bir insan." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"3'lü sistemden memnunum"

Milli Takım'ın yeni oyun sistemi ile ilgili olarak ise Hakan Çalhanoğlu, "3'lü sistemden memnunum, Inter'de de bunu oynuyorum ve alışkınım. Artık bizim de bu sistemde oynamamız gerekiyor. Elemelerde herkes böyle oynuyor." açıklamalarında bulundu.

YORUM YAZ