MENÜ

Milli Takım'da bu akşam kaleye kim geçmeli? Futbolseverler Altay Bayındır'ı seçti!

A Milli Futbol Takımımız, bu akşam 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde İstanbul'da Hollanda'yı konuk edecek. Bu maç öncesinde 'Türkiye-Hollanda maçında kalede kim olmalı?' şeklinde bir anket yaptık. Bu anketin sonucuna göre futbolseverler yüksek oranda Altay Bayındır'ı seçti.

Milli Takım'da bu akşam kaleye kim geçmeli? Futbolseverler Altay Bayındır'ı seçti!

A Milli Futbol Takımımız, bu akşam 20:00'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Hollanda ile karşılaşacak. Mücadeleyi Michael Oliver yönetecek. Oliver'ın yardımcılıklarını Stuart Burt ve Simon Bennet yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Paul Tierney olacak. Karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı

Bu maç öncesinde fanatik.com.tr twitter adresinden 'Türkiye-Hollanda maçında kalede kim olmalı?' şeklinde bir anket hazırladık. Anketimize 13.079 kişi katıldı. Futbolseverler, bu akşam karşılaşmada kalede yüzde 52,4 oy ile Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'ı tercih etti.

EN YAKIN TAKİPÇİSİ UĞURCAN ÇAKIR

Ankette ikinci sırada ise yüzde 42,2 oy ile Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır yer aldı. Uğurcan'ın arkasından Başakşehir'in kalecisi Mert Günok yüzde 3,3 oy, Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan yüzde 2,1 oy aldılar.

Haberin Devamı

Bakalım, Şenol Güneş'in maç saatinde tercihi ne olacak.

Anketlerimize katılmak için siz de twitter hesabımızı takip edin: @fanatikcomtr

YORUM YAZ