MENÜ

"Milli Takım için daha ne yapmalıyız?"

Bursaspor'un deneyimli savunma oyuncusu İbrahim Öztürk, "Biz iyi bir takımız ve rakiplerimizin tümünü yenecek güçteyiz"dedi.

"Milli Takım için daha ne yapmalıyız?"

Galatasaray ile oynayacakları maçı ve ligi değerlendiren İbrahim Öztürk hedeflerini uzun vadeye yaydıklarını ifade etti. Öztürk, "İki maç üst üste kaybetmemize rağmen Gençlerbirliği galibiyeti bize moral oldu. Artık birbirimize alışıyoruz. Biz hedefimizi belirledik. Eğer hedefe oynuyorsak Galatasaray ve sonrasındaki Trabzonspor maçlarını kazanmak zorundayız. Lig yeni başlıyor. Bundan sonra daha çetin maçlar oynayacağız. Biz iyi bir takımımız ve rakiplerimizin tümünü yenecek güçteyiz. Maçlar kolay değil ve uygulanan sistemle ligin zorluk derecesi arttı" diye konuştu.

"MİLLİ TAKIM İÇİN DAHA NE YAPMALIYIZ?"

Bursaspor'dan A Milli Takım'a oyuncu seçilememesini de yorumlayan İbrahim Öztürk bu konuda nasıl bir değerlendirme yapıldığına hala anlam veremediğini söyledi. İki sezon önce şampiyon olduklarında ligin en az ve geçen sene de en az gol yiyen ikinci takımı olduklarını hatırlatan Öztürk, "Biz Milli Takım'a seçilen oyuncuları da görüyoruz. Daha ne yapacağımızı bilmiyoruz. Oynamadan nasıl değerlendirme yapılıyorlar anlamış değilim. Ama biz yılmadan çalışmaya devam ediyoruz. Bir gün bize de Milli Takım kapısı aralanacaktır" dedi.

EMRE KOŞAK/BURSA,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ