MENÜ

Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar? Tam, yarım, çeyrek bilet fiyatı kaç TL? Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi ne kadar?

Milli Piyango Online tarafından yapılacak yılbaşı özel çekilişine sayılı günler kaldı, dev çekiliş için milyonlarca vatandaş nefesini tuttu. Milli Piyango Online'ın yılbaşı özel çekilişinin büyük ikramiye tutarı belli olduktan sonra biletlerin de satışa sunulmasıyla birlikte heyecan katlandı. Yılbaşı biletlerini alan vatandaşlar büyük ikramiyenin hayalini kurmaya başladı. Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar? Milli Piyango tam, yarım, çeyrek bilet fiyatı kaç TL? Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiye ne kadar? Milli Piyango yılbaşı bileti nasıl ve nereden alınır? sorularının yanıtları ve detaylar haberimizde.

Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar? Tam, yarım, çeyrek bilet fiyatı kaç TL? Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi ne kadar?

31 Aralık 2021’de yapılacak Milli Piyango yılbaşı çekilişi öncesi geri sayım sürüyor. 120 milyon TL'lik büyük ikramiyenin hayalini kuranlar yılbaşı bilet fiyatlarını (tam, yarım, çeyrek) merak ediyor. Yılbaşı biletlerini alan vatandaşlar büyük ikramiyenin hayalini kurmaya başladı. Milli Piyango Yılbaşı Sonuçları 31 Aralık 2021 gecesi çekilişten hemen sonra millipiyangoonline.com sitesinde açıklanacak. Dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 670 milyon 760 bin TL olacak.

Haberin Devamı

Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar? Tam, yarım, çeyrek bilet fiyatı kaç TL?

Milli Piyango büyük çekilişi öncesi vatandaşlar, Milli Piyango yılbaşı biletleri ne kadar? Tam, yarım, çeyrek bilet fiyatı kaç TL? sorularının cevaplarını arıyor. Yılbaşı bilet fiyatları tam bilet 120 TL, yarım bilet 60 TL, çeyrek bilet 30 TL olarak belirlendi.

Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi ne kadar?

31 Aralık 2021 tarihinde yapılacak olan canlı çekilişle şanslı numaraları belli olacak 2022 Milli Piyango yılbaşı özel çekilişin büyük ikramiye tutarı 120 milyon Türk Lirası olarak duyuruldu. Dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 670 milyon 760 bin TL olacağı çekiliş sonrası, oyunseverler, amorti sonuçları da dahil olmak üzere biletlerine ikramiye çıkıp çıkmadığını www.millipiyangoonline.com‘dan öğrenebilecek.

Haberin Devamı

Milli Piyango ikramiyesi nereden alınır?

Amorti, son 2, 3, 4 ve 5 rakamlara göre ikramiye kazanan biletler ile teselli ikramiyelerinin şube ve bayilerden tahsil edilebiliyor. Daha büyük ikramiyeler için ise Milli Piyango Genel Online aracılığıyla tahsil edilmesi gerekiyor. Milli Piyango ikramiyesinin 1 yıl içerisinde tahsil edilmesi gerekiyor. İkramiyenin 1 yıl içinde alınmaması zaman aşımına uğramasına neden oluyor.

Milli Piyango yılbaşı bileti nasıl ve nereden alınır?

Oyunseverler, yılbaşı biletlerini gezici bayi ve sabit bayilerin yanı sıra online olarak Milli Piyango Online internet adresi, Milli Piyango Online Şans Oyunları uygulaması, diğer online platformlardan dijital bilet olarak alabilecek.

Sahte milli piyango bileti nasıl anlaşılır?

Biletin arkasında bayii satış mührü bulunmalıdır. Pürüzsüz veya kağıdın örselenmemiş olmasına dikkat edilmelidir.

Biletin sol alt bölümde bulunan güvenlik numarası iki parmak arasında gezdirildiğinde rakamların kabarık olduğu hissedilmelidir.

Bilet ışığa tutulduğunda bilet kağıdının dokusu içinde beyaz renkli Milli Piyango amblemli filigranı vardır.

Ultraviyole (UV) ışıkta mavi ve açık yeşil renkli parlayan ve kesik çizgiler şeklinde dağılımı bulunan elyaflar (3mm.) bulunmaktadır.

Haberin Devamı

18 Yaşından küçük olanlar bilet satın alamazlar. Kazanan biletlere ikramiye ödenmesini isteyemezler.

Milli Piyango oynamanın kuralları neler?

Milli Piyango bilet tipleri üçe ayrılıyor; Tam Bilet, Yarım Bilet ve Çeyrek Bilet. Oynanan ve kazanılan bilet yarım bilet ise ikramiyenin yarısı; çeyrek bilet ise ikramiyenin çeyreği kazanılıyor. Kazanan kategoriler çekilişlerde değişkenlik gösteriyor ve Milli Piyangoda iki tane özel kategori bulunuyor. Amorti, son kazanan kategori. Birincisi 0-4 arasından ikincisi 5-9 arasından olmak üzere iki basamak çekiliyor. Son basamağı bu iki sayıdan biri olan biletler amorti ikramiyesi kazanıyor. Teselli kategorisi, en büyük ikramiyeyi kazanan bilet numarasının her basamağındaki numaraya göre bir farklılık gösteren ikramiye.

YORUM YAZ