MENÜ

Milli nefes

Lige verilen milli ara Galatasaray'a adeta ilaç oldu. Sarı-Kırmızılılar'ın hocası, köyünü ziyaret ederek psikolojik olarak rahatlarken takımda kalan oyunculara bolca vakit ayırdı. Emre, Cenk ve Grosskreutz'un performansları dikkat çekti. İçeride bu gelişmeler yaşanırken milli takımlarına giden oyuncuların formları da teknik heyeti sevindirdi.

Milli nefes

Milli arayı Yunanistan’da hazırlık maçı yaparak değerlendiren Galatasaray’da bu süreç başta teknik heyet olmak üzere oyunculara da iyi geldi.

Panthrakikos’la oynanan maç öncesinde köyünü ziyaret eden teknik direktör Hamza Hamzaoğlu bu seyahatle psikolojik olarak rahatladı. Yakın çevresine, “İyi ki böyle bir maç oynadık, hem takıma hem de bize iyi geldi” diyen tecrübeli hoca ligde yeterince şans veremediği isimleri de görme şansı buldu.

Emre ve Cenk parladı

Özellikle bu sezon beklentilerin altında kalan Emre Çolak’la yakından ilgilenen Hamzaoğlu, başarılı oyuncudan istediği verimi almaya başladı. Hazırlık maçındaki arzulu futboluyla tam not alan Emre, ligde formaya hazır olduğunun mesajını verdi. Transferin son günlerinde Beşiktaş’tan kadroya katılan Cenk Gönen de Yunan ekibiyle oynanan maçta iyi durumda olduğunu gösterdi.

Grosskreutz sevinci

Asıl sevindiren gelişme ise ara transfer döneminden sonra oynamaya başlayacak olan Grosskreutz’un performansıydı. Hamza hocanın joker olarak kullanmayı düşündüğü Alman yıldızı milli arada görücüye çıktı ve tam not aldı. Tecrübeli teknik adam bu oyuncunun forma giyeceği günü deyim yerindeyse sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ