MENÜ

Milli futbolcu, amatör lige transfer oldu

Bölgesel Amatör Lig 6. Grup takımlarından Yozgatspor, Azerbaycanlı milli futbolcu Ferid Ruslan Quliyev ile anlaştı.

Milli futbolcu, amatör lige transfer oldu

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta mücadele eden Yozgatspor 1959, Azerbaycanlı milli futbolcu Ferid Ruslan Quliyev’i, renklerine bağladı.

Yozgatspor 1959 Asbaşkanı Ahmet Akgün, kulüp binasındaki imza töreninde yaptığı konuşmada, takımlarını bu yıl Spor Toto 3. Lig’e çıkarmak için taraftara söz verdiklerini belirterek, bu kapsamda eksikleri gidermek için çalıştıklarını söyledi.

Yozgatspor’un başarısı için ellerinden geleni yaptıklarını anlatan Akgün, şöyle devam etti:

"Daha önce Azerbaycan Milli Takımında da forma giyen Ferid Ruslan Quliyev, Yozgatspor’umuza imza attı. Son olarak Azerbaycan Premier Lig takımlarından Revan Bakü formasını giyen Quliyev ile uzun uğraşlar sonunda anlaştık. Sezon sonunda inşallah Yozgatspor, bir üst lige şampiyon olarak çıkacak."

Ferid Ruslan Quliyev de Yozgat’ta güzel karşıladığını ifade ederek, "Az da olsa şehri görme fırsatım oldu. Çok şirin bir yer. İnşallah takıma faydalı olurum. Gördüğüm kadarıyla şampiyon olmak istiyorlar. Elimden geldiği kadar takımımın şampiyon olması için mücadele edeceğim. İnşallah sezon sonunda 3. lige çıkacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Quliyev, kendisini sezon sonuna kadar Yozgatspor’a bağlayan imzayı attı.

Yozgatspor 1959, daha önce de Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’da forma giyen Senegalli forvet Babacar Mbaye Diop’u transfer etmişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ