MENÜ

Milan'a galibiyeti getiren Hakan Çalhanoğlu, İtalya'da manşetlerde

İtalya, Hakan Çalhanoğlu'nu konuşuyor. Fiorentina karşısında attığı golle Milan'a galibiyeti getiren 27 yaşındaki milli futbolcumuza İtalyan basınından övgü dolu sözler geldi. Performansıyla büyük beğeni toplayan Hakan, İtalyanlar tarafından 10 üzerinden 7 puan aldı.

Milan'a galibiyeti getiren Hakan Çalhanoğlu, İtalya'da manşetlerde

Fiorentina karşısında attığı golle Milan'a şampiyonluk yarışında kritik bir galibiyet kazandıran Hakan Çalhanoğlu İtalya'da manşetleri süsledi.

Haberin Devamı

Corriere dello Sport, milli futbolcumuz hakkında Manchester United maçında iyi performans sergileyen Hakan, Fiorentina karşısında galibiyet için belirleyici bir rol oynadığını yazdı. Ayrıca, milli futbolcumuzun attığı golle Milan'ı şampiyonluk yarışında tuttuğunu belirtti.

Tuttosport, galibiyet golünü atan Hakan Çalhanoğlu'nun etkili bir performans sergilediğinden bahsederken bir başka İtalyan gazetesi Rossoneri, 27 yaşındaki yıldız futbolcunun Fiorentina karşısındaki performansına övgüler yağdırdı.

Haberin Devamı

10 üzerinden 7 puan verdiler

La Gazetta dello Sport ise güzel ve kararlı bir oyun sergilediği vurgusuyla Hakan'ı maçın adamı seçti. Milli futbolcumuz Fiorentina karşısında gösterdiği performans ile İtalyan gazetelerinden 10 üzerinden 7 puan aldı.

Milan'ı ipten aldı

Hakan Çalhanoğlu, Serie A'da Milan'nın Fiorentina ile oynadığı maçın 72. dakikasında attığı golle skoru 3-2'ye getirmiş ve takımının sahadan 3 puanla ayrılmasını sağlamıştı.

YORUM YAZ