MENÜ

Milan ve Juventus Şampiyonlar Ligi'nde

İtalya Serie A'da sezonun son maçları oynandı. Şampiyonluğunu geçtiğimiz haftalarda garantileyen Inter, Udinese'yi sahasında 5-1 yenip, kupasını kaldırdı. Şampiyonlar Ligi mücadelesi veren Milan, Juventus ve Napoli arasındaki yarışta Devler Ligi biletini oynadıkların maçı kazanan Juventus ve Milan elde etti. Napoli sahasında Hellas Verona ile 1-1 berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi'nin yolunu tuttu.

Milan ve Juventus Şampiyonlar Ligi'nde

İtalya Serie A'da sezon oynanan maçlarla sona erdi. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Inter, bugün sahasında Udinese'yi 5-1 mağlup ederek şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Haberin Devamı

Inter'in arkasında yer alan takımlar Şampiyonlar Ligi için mücadele etti. Milan, deplasmanda ligin 2. sırasında yer alan Atalanta'yı 2-0 mağlup ederek, Atalanta'nın üstüne çıktı ve Şampiyonlar Ligi biletini aldı.

Napoli, sahasında konuk ettiği Hellas Verona ile 1-1 berabere kaldı. Napoli, Juventus'un galip gelmesiyle 5. sıraya gerileyerek gelecek sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek.

Juventus, deplasmanda Ronaldo'nun forma giymediği maçta Bologna'yı 4-1 mağlup etti. Napoli'nin berabere kalması sonuncunda galip gelerek Devler Ligi biletini alan ikinci takım oldu.

Bu sonuçlar sonrasında Inter, Milan, Atalanta ve Juventus Şampiyonlar Ligi'nin yolunu tutacakken, Napoli UEFA Avrupa Ligi'nde boy gösterecek.

Haberin Devamı

İTALYA SERİE A PUAN DURUMU

YORUM YAZ