MENÜ

Milan Baros'a yer aranıyor

İmparator, Antalyaspor maçında Baros'u ilk 11'de oynatmak istiyor. Ancak iki yerli oyuncu, Engin ve Kazım'ın sakatlıkları, tecrübeli çalıştırıcıyı zorluyor

Milan Baros'a yer aranıyor

Bursaspor maçında galibiyeti getiren isim olan Milan Baros’un, cuma günkü Antalyaspor mücadelesinde ilk 11’de görev yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fatih Terim, yedek kalmasına rağmen bunu sorun etmeyen ve oyuna girdiğinde görevini eksiksiz yerine getiren öğrencisine artık formayı vermek istiyor. Ancak iki yerli oyuncu, Engin Baytar ve Kazım Kazım’ın sakatlanmaları nedeniyle tecrübeli çalıştırıcı, Baros’lu kadroyu nasıl şekillendireceği konusunda kararsız. İmparator’un ilk amacı, Johan Elmander’le Milan Baros’u yan yana oynatmak.

Haberin Devamı

Kontenjan sorunu var

Ama 6 oyunculuk yabancı kontenjanı nedeniyle Terim’in bu planından vazgeçme ihtimali bulunuyor. Çünkü bunu yapması için sakatlıklar nedeniyle yapacağı değişikliğin yanı sıra, diğer mevkilerde de değişimlere gitmesi gerekecek. İşte Fatih Terim’in Antalyaspor karşısında sahaya süreceği Milan Baros’lu ilk 11’in 3 farklı formülü:

YORUM YAZ