MENÜ

Miha Zajc: Lideriz ve milli araya bu şekilde girmek keyifli

Fenerbahçe'nin Sloven orta sahası Miha Zajc, 2-1 galip geldikleri Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kaliteli bir takıma sahip olduklarını belirten Zajc, ''Lideriz ve milli araya bu şekilde girmek keyifli. Bence bütün takım sezona iyi başladı. İyi gidiyoruz ve formdayız. Kaliteli bir takıma sahibiz. Umuyorum bu şekilde devam ederiz.'' dedi.

Miha Zajc: Lideriz ve milli araya bu şekilde girmek keyifli

Süper Lig'in 8. haftasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de Miha Zajc, 90 dakikanın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Milli araya lider girmenin önemine dikkat çeken Sloven orta saha, "Zor bir maçtı ama takım olarak iyi oynadığımızı düşünüyorum. Özellikle ikinci yarı oyunun bazı anlarında zorluklar yaşadık. Rakip daha çok pres yaptı ve ikinci yarı bu anlamda zorluklar çıkardılar. Neticede bugün 3 puan almak önemli ve değerliydi. Lideriz ve milli araya bu şekilde girmek keyifli. Bence bütün takım sezona iyi başladı. Önceki maçlarda da takım çok iyi performans sergiledi. İyi gidiyoruz ve formdayız. Kaliteli bir takıma sahibiz. Umuyorum bu şekilde devam ederiz." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ