MENÜ

Michael Skibbe: Beşiktaş'ı yenmeye çalışacağız

Eskişehirspor teknik direktörü Michael Skibbe, sahalarında oynayacakları Beşiktaş maçından 3 puanı hedeflediklerini söyledi, "Galibiyet için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Michael Skibbe: Beşiktaş'ı yenmeye çalışacağız

Pazartesi akşamı deplasmanda son dakikalarda yediği gollerle 2-0 Eskişehirspor, pazar günü oynayacağı Beşiktaş maçını hazırlıkları sürürken Michael Skibbe, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bursa'dan en az bir puanla dönmediğimizden dolayı çok üzgünüz. Rakip gol atamayınca huzursuz olmaya başladı. Bizim o sırada kontra ataklarla gol atma şansımız vardı ama bunu değerlendiremedik."

"Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var"

Bursaspor maçının geride kaldığını ifade eden Michael Skibbe, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Şimdi tek yapacağımız Beşiktaş maçına konsantre olmak, maça odaklanmak ve o maçı başarılı bir şekilde bitirmek. Takımımın Bursaspor karşısında gösterdiği mücadeleden, arzusundan, isteğinden gayet memnundum. Umarım Beşiktaş maçında da aynısını gösteririz, daha iyisini gösteririz.Galibiyet almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ve orta sıralarda kendimize yer bulabilmek için uğraşacağız. Takımımıza güvenimiz tam. 3 hafta öncesi Medicana Sivasspor'a, Çaykur Rizespor'a karşı evimizde gayet iyi bir futbol sergiledik. Başarısızlıktan ders alıp bundan kurtulmanın yolunu bulacağız. Şu an işler istediğimiz gibi gitmiyor, iyi gitmediğinden dolayı taraftarımızın desteğine daha çok ihtiyacımız var. Tekrar başarılı bir dönem geçirebilmek için birlik olmak lazım. Ve eminim ki taraftarımız böyle zorlu bir dönemde bize destek olup bizi yalnız bırakmayacaktır. Bundan eminim."

Eyüp KELEBEK / ESKİŞEHİR, (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ