MENÜ

Miami'nin acelesi var!

NBA'de Play-Off heyecanı sürüyor. Rahat bir çeyrek final çıkartan son şampiyon Miami Heat, Ersan İlyasova'nın takımı Milwaukee Bucks'ı deplasmandaki 3. maçta da 104-91 yenip seride 3-0'lık üstünlük sağladı. 322'nci üçlüğünü atan Ray Allen Reggie Miller'ı geride bırakıp, Play-Off'ların en fazla 3 sayılık basket atan oyuncusu olarak tarihe geçti

Miami'nin acelesi var!

NBA’de Play-Off serisinde son şampiyon Miami Heat 3-0’lık üstünlük sağladı ve konferans finaline 1 adım daha yaklaştı. Rahat bir çeyrek final serisi çıkartan Miami Heat, bu turda eşleştiği milli oyuncumuz Ersan İlyasova’nın takımı Milwaukee Bucks’ı ilk iki maçta oluduğu gibi, deplasmanda oynanan 3. karşılaşmada da 104-91 mağlup etti. Bu arada Bucks deplasmanında oyanan maçta bir de tarihi bir başarı gerçekleşti. Heat’de 23 sayı kaydeden yedek oyuncu Ray Allen, karşılaşmada bulduğu 5 üçlükle Reggie Miller’ı (320) geride bırakarak Play-Off kariyerindeki 3 sayılık basket sayısını 322’ye yükseltti. Allen, Play-Off’ların en fazla 3 sayılık basket atan oyuncusu olarak NBA tarihine geçti. Chris Bosh ise 16 sayı ve 14 ribaundla double double’a imza atarken, yıldız oyuncu LeBron James 22 sayı, 5 ribaund ve 6 asist üretti. Bucks cephesindeyse pivot Larry Sanders 16 sayı ve 11 ribaundla double double yaparken, Ersan İlyasova da 15 sayı, 8 ribaund ve 3 top çalmayla oynadı.

Chicago ve Clippers 2-1 yaptı


Doğu Konferansı’ndaki bir diğer eşleşmede ise, Chicago Bulls, United Center’da konuk ettiği Brooklyn Nets’i 79-76 yendi. Bulls bu galibiyetle seride 2-1 öne geçti. Batı’da ise Memphis Grizzlies, Los Angeles Clippers’a karşı 2-0 geride olduğu serinin, evinde oynadığı ilk maçından 94-82 galip ayrıldı ve durumu 2-1’e getirdi. Grizzlies’in All-Star forveti Zach Randolph 27 sayı ve 11 ribaundla karşılaşmanın en skorer ismi oldu. Rakibinin 45 ribaunduna karşılık 33 ribauntta kalan Los Angeles Clippers’da ise 16 sayı kaydeden Blake Griffin, takımını taşıyan isimdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ