MENÜ

Metin Diyadin: Yasağın olduğu bir yerde hedef söylemek mümkün değil

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıklarını Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde sürdürüyor. Ligde ilk maçını kendi evinde Altınordu ile oynayacak olan Gençlerbirliği’nde teknik direktör Metin Diyadin, Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Metin Diyadin: Yasağın olduğu bir yerde hedef söylemek mümkün değil

Erciyes’teki kampın ardından yaklaşık 5 gündür Ankara’da olduklarını ve çalışmaların gayet iyi gittiğini ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, "Çalışma yönünden bir sıkıntımız yok. Çocukların da istekleri var. Tabii ki belirsizlik bizi etkiliyor. Hepimiz beklemedeyiz. Sonuçta süreç gösterecek” dedi.

Haberin Devamı

"TRANSFER YASAĞININ KALKIP KALKMAYACAĞININ ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA BELLİ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Geçen yıldan 12 oyuncuya ek olarak denemeye gelen oyuncular olduğunu belirten Diyadin, "Kendi altyapımızdan var, Hacettepe’den var. Önümüzdeki hafta sayısal olarak kadromuz düşecek. Bu arada transfer yasağının kalkıp kalkmayacağının ve yönetimsel durumların da belli olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

"6, 7 OYUNCUYA İHTİYACIMIZ VAR"

6-7 oyuncuya ihtiyaçları olduğunu kaydeden Diyadin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Farz ederek hareket edemeyiz, realist olmak lazım. Önce transfer yasağının açıldığını görüp 6-7 kişiyi de geçen yıldan boşalan mevkilerimize yapacağız. Forvet bölümümüz tamamen boşalmış durumda. Yasağın olduğu bir yerde hedef söylemek mümkün değil şu anda.”

Haberin Devamı

Ercan ATA - Alper ŞAŞMAZ / ANKARA, (DHA)

YORUM YAZ