MENÜ

Metin Albayrak: Gelir şehit ailelerine...

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak, 24 TV'de yayınlanan Spor Gecesi programına telefonla bağlandı.

Metin Albayrak: Gelir şehit ailelerine...

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak, 24 TV'de yayınlanan Spor Gecesi programına telefonla bağlandı.

Gökhan Dinç ve Haluk Yürekli'nin sorularını yanıtlayan Albayrak #birbiletdesenal kampanyası için konuştu.

Beşiktaş, bugün oynayacağı Kayserispor maçının gelirini Cumartesi akşamı hain terör saldırısında şehit olanlara verecek.

Beşiktaş kulübünün başlattığı bu anlamlı kampanya için yayına katılan Albayrak şunları söyledi;

"Biz aynı zamanda bir sivil toplum örgütüyüz. Hafta sonu yaptığımız toplantıda çarşamba günü oynayacağımız maça gidelim, buradan gelir gelirse bu geliri şehit ailelerine verelim diye karar aldık. Bir nebze de olsa maddi olarak katkı sağlamak istiyoruz. Kartal Yuvası'ndaki bir günlük geliri de veriyoruz. Albayrak, Kartal Yuvası'nın adının şehit olan emniyet amiri aynı zamanda BJK kongre üyesi Vefa Karakurdu olarak değiştirileceğini söyledi."

Gelir şehit ailelerine

Beşiktaş ile Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası D Grubu ikinci maçında 14 Kasım (Bugün) saat 20.30’da Vodafone Arena’da karşılaşacak.
Bilet satış gelirleri, Vodafone Arena yakınında gerçekleşen hain bombalı terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımızın ailelerine bağışlanacak.

Tüm kulüplerin pasolig kartları geçerli

Maçın biletleri, teröre asla boyun eğmeyeceğimizi vurgulamak ve birlik beraberliğimizi tüm dünyaya bir kez daha göstermek için tüm kulüplerin passolig kartlarına geçerli olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ