MENÜ

Metin Albayrak FANATİK'e açıkladı: Vodafone Arena...

Beşiktaş Basın Sorumlusu Metin Albayrak, inşaatı belediye ekipleri tarafından durdurulan Vodafone Arena'nın son durumuyla ilgili olarak FANATİK'e açıklamalarda bulundu.

Metin Albayrak FANATİK'e açıkladı: Vodafone Arena...




Beşiktaş Basın Sorumlusu Metin Albayrak, inşaatı durdurulan Vodafone Arena'yla ilgili FANATİK'e konuştu.

İşte Albayrak'ın sözleri:


"Çarşamba ya da Perşembe...! "

İnşaatta yaşanan kaza sonrasında bakanlığın normal bir prosedürü gereği 2-3 günlük bir durağanlık söz konusu olacak. Konuyla ilgili tedbir maddelerini bize ulaştırdılar. Biz iş güvenliği sertifikası almış firmalardan biriyle çalışıyoruz. Bu firmayla pazartesi günü bir toplantı yapacağız. Çarşamba ya da perşembe günü Vodafone Arena'da çalışmalar tekrar başlayacak.

"Var gücümüzle çalışıyoruz"

İnşaatta hareketlilik tekrar başlayınca çatıyı kaldırma konusunda çalışmalarımız hızlanacak. Vodafone Arena'nın iç kısımlarında büyük aşama kaydettik. Planladığımız şekilde belirlenen tedbirlerin ışığında çatı inşaatına kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hepimiz var gücümüzle çalışıyoruz.

"Canlı yayın ay başında başlayacak"

Kazanın ardından çatıda kırılan bir bölüm vardı. Çatıyı yapan Fransız firma pazartesi günü gelecek. Onlarla da bir durum değerlendirmesi yapacağız. Onun çerçevesinde yeni planlama yapacağız.Vodafone Arena'da kazanın ardından stattaki canlı yayın durdurulmuştu. Yapacağımız bu toplantıların ardından gelecek ay başında canlı yayına da tekrar başlamayı planlıyoruz.

Gökmen Özcan / Fanatik.com.tr ÖZEL
Vodafone Arena'da büyük şok!

Haberin Devamı
YORUM YAZ