MENÜ

Metin Albayrak: Bileğimizin hakkıyla kazandık

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, 2-0 kazanılan Trabzonspor maçı sonrası karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ı ve bazı medya mensuplarını hedef alan açıklamalar yaptı

Metin Albayrak: Bileğimizin hakkıyla kazandık

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, 2-0 kazanılan Trabzonspor maçı sonrası karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ı ve bazı medya mensuplarını hedef alan açıklamalar yaptı ve ''Bütün futbol dışı engellemelere rağmen bileğimizin hakkıyla yendik'' dedi.

Metin Albayrak'ın maç sonunda yaptığı açıklamalar şu şekilde:

''BU FUTBOLCULAR HER ŞEYE LAYIK''

"Bu futbolcular her şeye layık. Alınlarından öpüyoruz. Çok önemli bir virajdı. 6 puan aldık, lider olarak dönüyoruz. Artık Antalya maçına bakıyoruz. Eksiklerimize rağmen bir aile gibi kenetlendik. O yok, bu var diye bir şey yok. Çok güzel bir galibiyet oldu. Trabzonspor da bizi çok güzel ağırladı. Bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum."

''PENALTI POZİSYONUNU BÜTÜN TÜRKİYE GÖRDÜ''

"Pozisyonu bütün Türkiye gördü. Türk futbolu bir yere gelmek istiyorsa, futbolun ön planda olduğu bir oyun izlemek istiyoruz. Hakemlerin ön planda olmadığı, adaleti eşit dağıttığı bir futbol istiyoruz. Cesurca gördüklerini çalmalarını istiyoruz. Bizim için geçerli değil, tüm takımlar için geçerli. Penaltı pozisyonu var, geri pas var. Bütün Türkiye gördü. 6 hakem var, bunlar maçı seyretmiyorlar mı? Hakemlerin çok daha cesur olmaları gerekiyor, ama takımımız hakeme mazeret bırakmadan, kartal yürekli gibi oynadılar."

''BÜTÜN FUTBOL DIŞI ENGELLEMELERE RAĞMEN BİLEĞİMİZİN HAKKIYLA KAZANDIK''

"Bütün futbol dışı engellemelere rağmen bileğimizin hakkıyla yendik. Bundan sonra da böyle olacak. Bazı basın kuruluşları, bazı muhabirler bizim tökezlememizi bekliyorlar. Şampiyonluğa emin adımlarla gidiyoruz. Kimse böyle bir şey beklemesin. Herkes de bize saygı duysun."

Haberin Devamı
YORUM YAZ