MENÜ

Meteoroloji'den iyi haber: Yağış gidiyor, güneş geliyor! İşte yurtta hava durumu

Ülkemiz genelinde günlük güneşlik havalar baharın geldiğini hissettiriyor. Ancak bahar havasına aldanmamak gerekiyor zira güneş yüzünü bir gösteriyor bir saklıyor.

Meteoroloji'den iyi haber: Yağış gidiyor, güneş geliyor! İşte yurtta hava durumu

Vatandaşlara Meteoroloji'den güzel haberler de geldi. Ülkemiz genelinde yağışlar etkisini kaybedecek, sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Peki yağmur yeniden ne zaman yağacak? İşte yurtta hava durumu...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son dakika hava durumu açıklamasına göre: Perşembe günü ülkemiz genelinde bahar yağışları devam edecek. Özellikle gün ortasından itibaren aralıklı yağışlar görülecek. Sıcaklıklar mevsim ortalamalarında seyredecek. Perşembe ve Cuma günü 2-4 derece sıcaklıklarda azalma olsa da haftasonu mevsim normallerinin üzerine çıkacak, 2-6 derece sıcaklıklar artacak. Yağış etkisini kaybedecek.

YURTTA HAVA DURUMU

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ş. Urfa, Diyarbakır ve Mardin çevreleri dışında bütün bölgelerimizin yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunun yükseklerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yarın öğle saatlerinden sonra Adana’nın kuzeyi, K. Maraş’ın batısı ile Osmaniye çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Hanife kazandığı parayı estetiğe yatırdı

Haberin Devamı
YORUM YAZ