MENÜ

Mete Vardar: Derbi'ye 60 bin taraftar gelmeli

Beşiktaş Futbol A Takımı'ndan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Vardar, Galatasaray maçları her iki kulüp için her zaman çok önemlidir. Zirve yarışı nedeniyle daha da önemli. 7 maçlık bir galibiyet serisi yakaladık. Biz bu serinin daha da anlam kazanması için kazanmak istiyoruz. İnşallah renkli bir maç olur, sonunda da kazanan Beşiktaş olur. Çok iyi bir sinerji yakaladık takım olarak” dedi.

Mete Vardar: Derbi'ye 60 bin taraftar gelmeli

ŞU ANDA 23 BİN BİLET SATILDI, AMA DERBİDE OLİMPİYAT STADI’NA 60 BİN TARAFTAR GELMELİ

Mete Vardar, “Şu anda 11’in üzerinde bilet satıldı. 12 bin kombine biletimiz var. Yaklaşık 23 bin satılmış bilet var. Bence bu çok az bir sayı. Herkesin takımdan beklentileri çok yüksek, ama hava şartları ne olursa olsun taraftarın gelip bizi desteklemesi gerekiyor. Mutluluk hep birlikte yaşandığı zaman güzeldir. Bunu internet ya da televizyon ekranından değil. Gelip, statta bizleri canı gönülden destekleyeceklerine inanıyorum. Hava koşulları ne olursa olsun taraftar gelir ve 60 bin kişi bizi Olimpiyat Stadı’nda destekler. Beşiktaş taraftarıyla çok daha iyi olan, çoşan bir takım. Taraftarın önündeki çok daha etkili, heyecanlı olan bir ekip yarattık” dedi.

ATIBA İLE İLGİLİ FARKLI BİR UYGULAMAMIZ OLACAK

Atiba’nın gördüğü kırmızı kartla ilgili, “Tatile gitmek için kırmızı kart gördü” şeklinde yorumlar yapıldığını hatırlatan Vardar, “Değil Atiba, Beşiktaş futbol takımı içerisinde bu saygısızlığı yapacak bir futbolcu yok. Atiba, değil bizden izin istemek. Çok üzgün, çok mahçup. Takım arkadaşlarından, teknik heyetten ve tüm Beşiktaş camiasından özür diledi. Ama her ne olursa olsun Beşiktaş futbolcusunun hakemin her türlü tahriğine rağmen, böyle bir hareket içerisinden olmaması gerekirdi. Tabii ki üzgün, ama Beşiktaş futbolcusu sadece üzgünüm diyerek bu hatayı ortadan kaldıramaz. Umarım tekrarı olmaz. Biz kendi içimizde bir takım önlemler alacağız. Keşke bu hatalar olmasıydı ve Atiba da aramızda olsaydı. Takımımız umarım Atiba’yı aratmayacak. Normal ceza yönetmeliği işleyecek, belki farklı bir uygulamamız da olabilir Atiba ile ilgili. Hocamızın raporu doğrultusunda değerlendirmeyi yapacağız. Cezayı vereceğiz. Ama kendisi bizim futbolcumuz. Devam edeceğiz tabii ki. Çok saygılı karakterli bir insan” ifadelerini kullandı.

BILIC İDDİASI İÇİN CEVAP VERMEYE GEREK YOK

Teknik direktör Slaven Bilic’in Newcastle United’in gündeminde olduğuna dair iddia için ise Vardar, “Bilic’le her gün birlikteyiz. Hiç haberim yok böyle bir şeyden. Nereden çıkmış. Bir bilgim yok. Hocamız ile biz devam ediyoruz. Bizim böyle bir gündemimiz yok. Böyle bir şeye cevap vermeme gerek yok” dedi.

Kaynak: Radyospor

Haberin Devamı
YORUM YAZ