MENÜ

"Messi'den daha kalıplıyım"

Real Madrid'in Portekizli golcüsü Cristiano Ronaldo, kendisiyle Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi arasında farklar bulunduğunu ve yarınki Barcelona maçını kazanacaklarından emin olduğunu söyledi.

"Messi'den daha kalıplıyım"

Haberin Devamı

Ronaldo, El Clasico olarak adlandırılan Real Madrid-Barcelona maçından önce, kendisiyle ve Diego Armando Maradona ile kıyaslanan Messi’yi ve El Clasico’yu değerlendirdi.

"Ben ondan farklıyım" diye konuşan Ronaldo, "Ondan daha uzun ve kalıplıyım" diyerek espri yaptı.

Ronaldo, "Herkes Messi’den bahsediyor, ama sadece onunla ben oynamayacağız. Bu bireysel bir düello değil. Messi tek başına oynamıyor. Takım arkadaşları da övgüyü hak ediyor. Futbolu bilenler neyi kastettiğimi anlar" dedi.

Ligde 25 gol atan Messi’nin çok iyi bir sezon geçirdiğini ve her zaman en iyi oyunculardan biri olacağını söyleyen Ronaldo, "Ben de İspanya’daki ilk yılımda iyi iş başardım. Yıllar geçtikçe kendimin de en iyiler arasında yer alacağıma eminim" diye konuştu.

Ronaldo, "Çok iyi bir maç olacak. Kazanacağımızdan eminim. Ama maçı kaybedip şampiyonluğu kazanmayı tercih ederim" ifadesini kullandı.

İspanya’da Barcelona ile Real Madrid arasında yapılan maçlar, El Clasico olarak adlandırılıyor. La Liga’da aynı puana sahip olan ve 3. sıradaki Valencia ile puan farkını 21’e çıkartan iki takım yarın Bernabeu’da karşı karşıya gelecek.

YORUM YAZ